Productbeoordelingen en ervaringen voor
Handtuchhalter Handtuchstange Handtuchständer Wandhandtuchhalter Handtuchablage

Bevredigend
8 Beoordelingen
3,25 / 5,00

Productbeoordelingen

6 Beoordelingen
1 Beoordelingen
1 Beoordelingen
1 Beoordelingen
1 Beoordelingen
2 Beoordelingen

Handtuchhalter Handtuchstange Handtuchständer Wandhandtuchhalter Handtuchablage
KL 2 Beoordelingen
2 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

Handtuchhalter mit drei Stangen

Productbeoordelingen

5 Sterren
3
4 Sterren
1
3 Sterren
1
2 Sterren
1
1 Sterren
2
Periode vanaf 05-12-2016 naar 26-09-2019
| KL | Super! | 26-09-2019
Für diesen Preis ein Unschlagbares Produkt ! Gute Verarbeitung und gute Qualität
| KL | Alles bestens! | 08-02-2019
Bin zufrieden!
| | Absolut mies | 21-01-2017
Gebraucht bekommen und gleich ab in die Tonne. Is das Geld nicht wert.
| | Broken product | 06-01-2017
When I beging to built I find was broken. I wrote 4 time and they still now don't answer. I want to give back!
| | Tolle Idee-nicht passende Umsetzung | 05-12-2016
Die Idee und das Material des Handtuchhalters sind zunächst einmal als toll zu bewerten... aber leider... benötigt die Aufhängung des Handtuchhalters entweder nur ebene, also keine stufenförmig gebauten Türen, oder eine variable Stärke des Winkels zum oben einhängen an der Türe, denn sonst kann man die Türe mit aufgehängtem Handtuchhalter nicht mehr schließen. Die Angabe "bis zu Türstärke 4,3cm" ist damit leider nicht genau genug beschrieben. Die Stangen, welche an den Handtuchhalter
Periode vanaf 08-02-2019 naar 26-09-2019
| KL | Super! | 26-09-2019
Für diesen Preis ein Unschlagbares Produkt ! Gute Verarbeitung und gute Qualität
| KL | Alles bestens! | 08-02-2019
Bin zufrieden!
We konden geen ervaring als tekst vinden
We konden geen ervaring als tekst vinden
Periode vanaf 05-12-2016 naar 05-12-2016
| | Tolle Idee-nicht passende Umsetzung | 05-12-2016
Die Idee und das Material des Handtuchhalters sind zunächst einmal als toll zu bewerten... aber leider... benötigt die Aufhängung des Handtuchhalters entweder nur ebene, also keine stufenförmig gebauten Türen, oder eine variable Stärke des Winkels zum oben einhängen an der Türe, denn sonst kann man die Türe mit aufgehängtem Handtuchhalter nicht mehr schließen. Die Angabe "bis zu Türstärke 4,3cm" ist damit leider nicht genau genug beschrieben. Die Stangen, welche an den Handtuchhalter
Periode vanaf 06-01-2017 naar 21-01-2017
| | Absolut mies | 21-01-2017
Gebraucht bekommen und gleich ab in die Tonne. Is das Geld nicht wert.
| | Broken product | 06-01-2017
When I beging to built I find was broken. I wrote 4 time and they still now don't answer. I want to give back!

Authenticiteit van recensies

Trustami is een onafhankelijke dienstverlener voor het tonen van externe reviews. Trustami importeert klantbeoordelingen van platforms van derden. Helaas kunnen we de authenticiteit van alle beoordelingen die we automatisch verzamelen niet verifiëren. Daarom kan Trustami in het geval van geïmporteerde beoordelingen niet garanderen dat deze beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Productinformatie


Handtuchhalter Handtuchstange Handtuchständer Wandhandtuchhalter Handtuchablage
Beschrijving: Handtücher, ob groß oder klein, finden auf diesem Handtuchhalter genügend Platz. Auf drei Stangen können die Handtücher trocknen. Punkten kann die robuste Halterung aus verchromtem Eisen insbesondere mit ihrer Anbringung. Bohren ist nicht nötig, denn der Handtuchhalter wird ganz einfach über die Tür gehängt. So sind die Handtücher schnell zur Hand und die Türfläche wird optimal genutzt. kein Bohren nötig - einfach über die Tür hängen robuste Halterung aus verchromtem Eisen 3 Stangen bieten Platz ...

Laatste update: 08-04-2024

Wat is Trustami

Trustami scant regelmatig het internet op nieuwe reviews en verzamelt deze op één plek, zodat ze in één oogopslag beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. We willen het elke internetgebruiker zo makkelijk mogelijk maken om producten op te zoeken. In plaats van te vertrouwen op slechts één bron, bieden we één aanspreekpunt om gemakkelijk alle beoordelingen over een product te krijgen. Trustami genereert geen nieuwe reviews en blijft onafhankelijk om het internet transparanter te maken. We zoeken automatisch op populaire internetplatforms en websites om beoordelingen te vinden en producten te identificeren. Onze claim hier is om een nuttige set productinformatie te bieden waar iedereen op kan vertrouwen. De aggregatie van productgegevens wordt zo goed mogelijk gedaan en kan meerdere versies van één product bevatten. Trustami is gemaakt als een project van de Technische Universiteit van Berlijn (TUB) met als doel het internet betrouwbaarder te maken. Onderzoek op het gebied van "Social Media Analytics & Big Data" bij de leerstoel Informatie- en Communicatiemanagement (IKM) leverde een eerste prototype op dat het verzamelen van reputatiedata mogelijk maakte. Met verdere ontwikkeling en financiering werd Trustami een onafhankelijke spin-off.

Trustami-beoordelingsschaal
5,00 - 4,75 Uitstekend
4,75 - 4,25 Zeer goed
4,25 - 3,75 Goed
3,75 - 2,75 Bevredigend
2.75 - 1.75 Voldoende
1,75 - 1,00 Arm

Probleem met product melden

Het getoonde product is onjuist of incompleet?

Help ons dit probleem op te lossen door dit product te melden.

Rapporteer product
Product succesvol gerapporteerd.
Ons team zal uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.
Helaas konden we uw verzoek niet verwerken.
Stuur ons een e-mail naar support@trustami.com