Productbeoordelingen en ervaringen voor
Set of 3 Lunch Boxes Enchanted Rainbows Unicorn Design Kids Children Food

Zeer goed
759 Beoordelingen
4,50 / 5,00

Productbeoordelingen

9 Beoordelingen
9 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

Set of 3 Lunch Boxes Enchanted Rainbows Unicorn Design Kids Children Food
156 Beoordelingen
102 Beoordelingen
27 Beoordelingen
17 Beoordelingen
7 Beoordelingen
3 Beoordelingen

Puckator Enchanted Rainbow Set of 3 Lunch Boxes - Unicorn Design, Large 5.5x11.5x11.5cm Medium
80 Beoordelingen
51 Beoordelingen
12 Beoordelingen
10 Beoordelingen
6 Beoordelingen
1 Beoordelingen

Puckator Contenitori porta Alimenti - Unicorno - Enchented Rainbow - Rosa/Azzurro
40 Beoordelingen
26 Beoordelingen
7 Beoordelingen
5 Beoordelingen
2 Beoordelingen
0 Beoordelingen

Puckator Enchanted Rainbow Kit Récipient pour alimenti de Unicorno, Rose/Bleu Clair
90 Beoordelingen
54 Beoordelingen
15 Beoordelingen
12 Beoordelingen
7 Beoordelingen
2 Beoordelingen

Puckator Set de tupperwares Enchanted Rainbow, recipientes para Alimentos con Dibujo de Unicornio,

Productbeoordelingen

5 Sterren
541
4 Sterren
107
3 Sterren
71
2 Sterren
30
1 Sterren
10
Periode vanaf 21-08-2019 naar 22-08-2020
| | 22-08-2020
Ottime per frutta o altro
| | 18-07-2020
Love these cute little boxes for my daughter's snacks
| | 26-06-2020
Tiniest lunchboxes iv ever seen!!
| | 23-06-2020
Does what it says on the tin (or pot)
| | 21-06-2020
Greqt itens
| | 17-06-2020
Although very cute and girly these are the smallest lunchboxes in the world you can even fit a proper sandwich in them. Good for fruit or side dishes only
| | 14-06-2020
the lunch boxes are much smaller compared to the picture presented
| | 13-06-2020
Love them! Great price, deals well when shut, even withstood a seagull trying to open it. Thanks
| | Perfect | 12-06-2020
Perfect little boxes!
| | 10-06-2020
Non do' 5 stelline solo perché slpensavo fossero leggermente più grandi. Per il resto velocità spedizione top, design top mia figlia felicissima e comodi perché vanno in lavastoviglie
| | Worth the money | 10-06-2020
I love these but unfortunately so did my little girl for her play kitchen so I have had to order another set 😆
| | 18-04-2020
Thank you
| | 16-04-2020
Very good
| | 28-03-2020
Like products a lot smaller than thought
| | 07-03-2020
Fast delivery and great price
| | 06-03-2020
Fast delivery and great price
| | 06-02-2020
Lovely boxes
| | 05-02-2020
Great for my kids lunch box
| | 30-01-2020
Nice
| | 22-01-2020
Good
| | 17-01-2020
Arrived super quickly and lovely!
| | 17-01-2020
Muy rápido y perfecto le encanto a la niña
| | Ottimo rapporto qualità prezzo. | 17-01-2020
Rapporto qualità prezzo ottimo, ma le immagine me le immaginavo un po migliori. Le scatole in sé per sé sono semplici scatoline, abbastanza resistenti e comode, ma le immagini potevano essere fatte meglio 😉del resto nulla da dire, spedizione precisa e imballaggio perfetto.
| | 08-01-2020
Llegó a tiempo y hacen muy bien su función
| | 30-12-2019
Not bad bit small
| | Excelente | 19-12-2019
Relación pvp calidad muy buena
| | 12-12-2019
Muy bonitos, fáciles de abrir para las niñas pero se les han roto la patilla con la primera caída
| | 05-12-2019
Sono leggere e si chiudono bene, mi figlia le adora e nella scatola più grande ci sta perfettamente la sua merenda di scuola (mezzo toast e un pochino d'uva).
| | 20-11-2019
My little girl loves them , sturdy and handy
| | Carini, ma cari e niente di che | 18-11-2019
3 contenitori unicorno piccolissimi. Non ci si mette granché dentro ( forse un panino in quello più grande)e purtroppo dopo qualche lavaggio il disegno tende a sbiadirsi. Arrivati in pochi giorni. Mi sembrano molto cari per quello che sono.
| | 09-11-2019
My daughter loves these snack boxes, good seals but 4 yr old is able to open. Large one fits a round of sandwiches. Have been through the dishwasher many times and they still look perfect.
| | 05-11-2019
Lovely design, perfect for popping into school lunch box.
| | ... | 17-10-2019
Un peu petit mais fais son boulot.
| | 14-10-2019
Nice size for a kids lunch box. Pretty colors and the lids fit nicely.
| | 13-10-2019
Nice size for a kids lunch box. Pretty colors and the lids fit nicely.
| | Muy bien | 13-10-2019
Llegó rápido y todo perfecto, es como la foto.
| | 11-10-2019
Daughter loves her lunch boxes
| | Carini | 08-10-2019
Carini, li uso come portamerenda per la scuola (uno per il brik con il succo ed un altro per cibo).Forse costano un po' troppo per questo metto solo 4 stelle, ma comunque sono nella media.
| | 30-09-2019
Granddaughter loves them
| | 24-09-2019
Nice boxes cute design
| | 23-09-2019
Nice boxes cute design
| | carini | 20-09-2019
molto carini, comodi ed economici.
| | 19-09-2019
molto carini, comodi ed economici.
| | 19-09-2019
Good stuff
| | 16-09-2019
Lovely pictures
| | Carini | 15-09-2019
Molto carini ma davvero troppo piccoli per una qualsiasi merenda confezionata
| | 13-09-2019
I contenitori sono bellissimi e di buona qualità ma sono un po' piccini!
| | 12-09-2019
I contenitori sono bellissimi e di buona qualità ma sono un po' piccini!
| | Not what was expected. | 27-08-2019
The description said these were sandwich containers. Not so. They are three various sizes. The largest is barely big enough to get a normal size of bread in. Also, these took a while to receive as they came from the Netherlands.
| | 22-08-2019
Great little boxes for granddaughters unicorn lunch box
| | 21-08-2019
Great little boxes for granddaughters unicorn lunch box
Periode vanaf 30-09-2019 naar 22-08-2020
| | 22-08-2020
Ottime per frutta o altro
| | 18-07-2020
Love these cute little boxes for my daughter's snacks
| | 21-06-2020
Greqt itens
| | 13-06-2020
Love them! Great price, deals well when shut, even withstood a seagull trying to open it. Thanks
| | Perfect | 12-06-2020
Perfect little boxes!
| | Worth the money | 10-06-2020
I love these but unfortunately so did my little girl for her play kitchen so I have had to order another set 😆
| | 18-04-2020
Thank you
| | 16-04-2020
Very good
| | 07-03-2020
Fast delivery and great price
| | 06-03-2020
Fast delivery and great price
| | 06-02-2020
Lovely boxes
| | 30-01-2020
Nice
| | 22-01-2020
Good
| | 17-01-2020
Arrived super quickly and lovely!
| | 08-01-2020
Llegó a tiempo y hacen muy bien su función
| | Excelente | 19-12-2019
Relación pvp calidad muy buena
| | 05-12-2019
Sono leggere e si chiudono bene, mi figlia le adora e nella scatola più grande ci sta perfettamente la sua merenda di scuola (mezzo toast e un pochino d'uva).
| | 20-11-2019
My little girl loves them , sturdy and handy
| | 09-11-2019
My daughter loves these snack boxes, good seals but 4 yr old is able to open. Large one fits a round of sandwiches. Have been through the dishwasher many times and they still look perfect.
| | 05-11-2019
Lovely design, perfect for popping into school lunch box.
| | 14-10-2019
Nice size for a kids lunch box. Pretty colors and the lids fit nicely.
| | 13-10-2019
Nice size for a kids lunch box. Pretty colors and the lids fit nicely.
| | Muy bien | 13-10-2019
Llegó rápido y todo perfecto, es como la foto.
| | 11-10-2019
Daughter loves her lunch boxes
| | 30-09-2019
Granddaughter loves them
Periode vanaf 12-12-2019 naar 26-06-2020
| | 26-06-2020
Tiniest lunchboxes iv ever seen!!
| | 23-06-2020
Does what it says on the tin (or pot)
| | 10-06-2020
Non do' 5 stelline solo perché slpensavo fossero leggermente più grandi. Per il resto velocità spedizione top, design top mia figlia felicissima e comodi perché vanno in lavastoviglie
| | Ottimo rapporto qualità prezzo. | 17-01-2020
Rapporto qualità prezzo ottimo, ma le immagine me le immaginavo un po migliori. Le scatole in sé per sé sono semplici scatoline, abbastanza resistenti e comode, ma le immagini potevano essere fatte meglio 😉del resto nulla da dire, spedizione precisa e imballaggio perfetto.
| | 17-01-2020
Muy rápido y perfecto le encanto a la niña
| | 12-12-2019
Muy bonitos, fáciles de abrir para las niñas pero se les han roto la patilla con la primera caída
Periode vanaf 30-12-2019 naar 17-06-2020
| | 17-06-2020
Although very cute and girly these are the smallest lunchboxes in the world you can even fit a proper sandwich in them. Good for fruit or side dishes only
| | 28-03-2020
Like products a lot smaller than thought
| | 05-02-2020
Great for my kids lunch box
| | 30-12-2019
Not bad bit small
Periode vanaf 18-11-2019 naar 14-06-2020
| | 14-06-2020
the lunch boxes are much smaller compared to the picture presented
| | Carini, ma cari e niente di che | 18-11-2019
3 contenitori unicorno piccolissimi. Non ci si mette granché dentro ( forse un panino in quello più grande)e purtroppo dopo qualche lavaggio il disegno tende a sbiadirsi. Arrivati in pochi giorni. Mi sembrano molto cari per quello che sono.
Periode vanaf 15-06-2019 naar 15-06-2019
| | 15-06-2019
Ancora una volta mi sono imbattuta in cose carine ma poco funzionali, i contenitori possono realmente solo contenere: non sono termici, non possono andare in microonde...hanno finito per essere un giocattolo per la bimba.

Authenticiteit van recensies

Trustami is een onafhankelijke dienstverlener voor het tonen van externe reviews. Trustami importeert klantbeoordelingen van platforms van derden. Helaas kunnen we de authenticiteit van alle beoordelingen die we automatisch verzamelen niet verifiëren. Daarom kan Trustami in het geval van geïmporteerde beoordelingen niet garanderen dat deze beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Productinformatie


Set of 3 Lunch Boxes Enchanted Rainbows Unicorn Design Kids Children Food
Beschrijving: Set aus 3 Transportdosen verschiedene Deckelmotive lebensmittelechter Kunststoff 3 ineinanderpassende Größen: ca. 5,5 x 11,5 x 11,5cm ca. 4,5 x 10 x 10cm ca. 4 x 8,5 x 8,5cm nicht spülmaschinenfest, nicht mikrowellengeeignet
Categorie(ën):
House & Garden

Laatste update: 17-02-2024

Wat is Trustami

Trustami scant regelmatig het internet op nieuwe reviews en verzamelt deze op één plek, zodat ze in één oogopslag beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. We willen het elke internetgebruiker zo makkelijk mogelijk maken om producten op te zoeken. In plaats van te vertrouwen op slechts één bron, bieden we één aanspreekpunt om gemakkelijk alle beoordelingen over een product te krijgen. Trustami genereert geen nieuwe reviews en blijft onafhankelijk om het internet transparanter te maken. We zoeken automatisch op populaire internetplatforms en websites om beoordelingen te vinden en producten te identificeren. Onze claim hier is om een nuttige set productinformatie te bieden waar iedereen op kan vertrouwen. De aggregatie van productgegevens wordt zo goed mogelijk gedaan en kan meerdere versies van één product bevatten. Trustami is gemaakt als een project van de Technische Universiteit van Berlijn (TUB) met als doel het internet betrouwbaarder te maken. Onderzoek op het gebied van "Social Media Analytics & Big Data" bij de leerstoel Informatie- en Communicatiemanagement (IKM) leverde een eerste prototype op dat het verzamelen van reputatiedata mogelijk maakte. Met verdere ontwikkeling en financiering werd Trustami een onafhankelijke spin-off.

Trustami-beoordelingsschaal
5,00 - 4,75 Uitstekend
4,75 - 4,25 Zeer goed
4,25 - 3,75 Goed
3,75 - 2,75 Bevredigend
2.75 - 1.75 Voldoende
1,75 - 1,00 Arm

Probleem met product melden

Het getoonde product is onjuist of incompleet?

Help ons dit probleem op te lossen door dit product te melden.

Rapporteer product
Product succesvol gerapporteerd.
Ons team zal uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.
Helaas konden we uw verzoek niet verwerken.
Stuur ons een e-mail naar support@trustami.com