Productbeoordelingen en ervaringen voor
Philips UVC Lampe - TUV PL-L - 2G11-24W

Zeer goed
381 Beoordelingen
4,59 / 5,00

Productbeoordelingen

6 Beoordelingen
5 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
1 Beoordelingen

Philips TUV PL-L 24W/4P Speziallampe
374 Beoordelingen
KL 1 Beoordelingen
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

Philips UVC Lampe - TUV PL-L - 2G11 - 24W
Philips UVC Lampe - TUV PL-L - 2G11 - 60W
Nieuwe beoordelingen in de periode van 01.07.2023 tot 29.05.2024

Productbeoordelingen

5 Sterren
280
4 Sterren
67
3 Sterren
22
2 Sterren
4
1 Sterren
8
Periode vanaf 19-01-2019 naar 27-12-2023
| | I.O. | 27-12-2023
Paßt
| | Artikel perfekt. | 23-08-2023
Alles in Ortnung
| | UV Lampe 24 Wart | 16-08-2023
Die UV Lampe wurde zurückgesendet, da von mir eine falsche Bestellung ausging. Ich benötige 18 Watt UV Lampen. Bin aber mit den bisherigen UV Lampen des Herstellers sehr zufriedenheit.
| | La qualité des lampes OSAGA | 06-07-2023
Obligé de commander cette nouvelle lampe. La première d'une autre marque ne fonctionne pas.(OSAGA). Un petit geste de votre par serait le bienvenu. Salutations.
| | perfekt | 02-06-2023
alles ok
| | FONCTIONNE TRES BIEN MAIS ... | 28-04-2023
Ce produit fonctionne très bien et il est arrivé rapidement MAIS dans une simple enveloppe et non protégée par une boite ou une mousse !! Il s'agit de verre, cette lampe aurait pu être cassée mille fois durant son transport !! Je ne comprends pas pourquoi ce type de produit n'est pas emballé et protégé ? ? ?
| | Efficace | 08-04-2023
Cela fait plusieurs fois que j'achete ce tube à UV et en suit tres content.
| | Funktioniert nicht | 26-10-2022
Lampe defekt leuchtet nicht.
| | remplacement lampe | 02-10-2022
remplacement lampe de mon filtre pour bassin
| | Preis/Leistung Top | 24-08-2022
Benutze seit Jahren die UVC Lampe von Philips für ein Oase Bitron 24c Vorklärgerät. Sie funktioniert einwandfrei und kostet nur ein Drittel der Original UVC von Oase. Ich wechsel jedes Jahr diese Lampe, bisher hat jede Philips Lampe eine Saison ohne Ausfall gehalten.
| | Artikel wirklich neu? | 02-08-2022
Leider wurde das Produkt ohne zusätzlichen Schutz im Versandumschlag verschickt. Hier handelt es sich um eine Quecksilberdampflampe. Schlecht wenn die im Umschlag zerbricht……Ebenso sieht der Karton für mich schon mehrfach geöffnet aus. Obwohl es das richtige Produkt ist, werde ich es nicht verbauen. Schade.
| | Teich nach drei Tagen klar | 31-07-2022
Gute Lampe
| | Tut was es soll. | 06-07-2022
In den Teichfilter eingebaut und schon wurde der Teich klar.
| | Ok | 03-07-2022
Ok
| | Ok | 01-07-2022
Ok
| | Lo mismo X menos dinero | 25-06-2022
El resultado es el mismo que el de las germicidas vendidas por marcas comerciales de productos para estanque en mi caso. La he cambiado (tarde), cuando mi estanque tenía el agua verde por culpa de las famos algas flotantes, y en menos de una semana que es lo que he tardado en volver a verlo, está totalmente transparente. Recomendable al 100% (de momento), y por un 60% menos de coste.
| | Lampada | 10-05-2022
Ottimo prodotto, spedito veloce
| | Alles gut | 14-04-2022
UV-Lampe ist super.
| | très bon produit | 13-04-2022
très bon produit meme si je trouve l emballage un peu léger pour le transport "petit conseille :mettre la date dur votre appareil pour savoir quand vous l avez changé "
| KL | Super Qualität | 12-03-2022
Ich verwende die Röhre im UVC Oase Gerät.Der Preis ist Super
| | lampe bien protégée dans son colis. | 31-12-2021
P produit acheté en prévision de la ré installation des filtres pour éviter les algues et l'eau verte du bassin. système utilisé depuis plus de 20 ans qui donne totale satisfaction.
| | Ampoule adaptable en plug and play | 11-07-2021
Super, lampe commandée pour remplacer une autre qui avait grillée. Fonctionne parfaitement et a prix abordable! Je recommanderai. Seul bémol mais qui vient d'amazon: emballez l'ampoule dans un carton la prochaine fois plutôt qu'une enveloppe svp
| | Très serieux | 07-06-2021
Pour mon bassin
| | Bemol sur l emballage | 04-06-2021
Toujours aussi fort pour recevoir rapidement les articles. MAIS PETIT BEMOL : Lampe recue sans aucune protection Il s agit d un objet fragile. J espere juste qu elle fonctionnera bien car je dois l installer sur mon dispositif de bassin et je ne le saurais que dans 15 jours
| | Schnelle Lieferung | 15-10-2020
Sehr gut
| | Intensives UV-C-Licht | 08-09-2020
Die Lampe funktioniert einwandfrei in Verbindung mit einem elektronischen Wandler von OSRAM. Sehr intensive Strahlung z.B. zum Sterilisieren von Mund-Nase-Bedeckungen ("Masken").
| | 02-09-2020
RAS
| | 18-07-2020
Parfait!
| | schnelle Lieferung | 16-07-2020
alles bestens
| | Passt! | 02-06-2020
Passt perfekt in den Oase Bitron UV-Klärer und kostet nur ein Drittel.
| | Ras | 31-05-2020
Ras
| | Muy satisfecho. | 29-05-2020
El producto funciona perfectamente y ha llegado entre de lo previsto. Vendedor serio y recomendable
| | 30-04-2020
Passt in Oase Bitron.
| | Le prix | 14-04-2020
Livraison rapide et bon prix
| | Philips UVC Lampe | 12-04-2020
Prima Ware
| | 29-03-2020
Sehr guter Preis *****
| | 14-03-2020
Super merci
| | Philips | 10-03-2020
Seit Jahren nehme ich nur dies Leuchte.Sie ist von März bis Ende Oktober im Einsatz.Wir jedes Jahr gewechselt.Nie Probleme.
| | 12-12-2019
Helaas hebben wij de UVC lamp nog niet kunnen testen.Dat kan pas in het voorjaar als de vijver klaar is, maar we nemen aan dat hij goed is.
| | Legitimately Philips uv for half the price | 16-08-2019
One more happy fish pond owner.Unbeatable price.These uv lights cost 2 as much in the store for the same product
| | trübes Teichwasser | 05-07-2019
funktioniert prima. Klares Wasser im Teich, guter Kauf.
| | Preiswert und ein Markenprodukte. | 22-06-2019
Sehr günstig.Teich UV Leuchte
| | 20-06-2019
Utilisé dans un filtre UV pour bassin aquatique.
| | Cheap price for a Phillips uvc | 10-06-2019
Excellent price
| | Teuer muss nicht immer gut sein! | 26-05-2019
Ich dachte ich nehme mal eine hochwertige Lampe von einem namhaften Hersteller, aber nach nur 2 Monaten defekt!
| | 15-04-2019
Conforme
| | 30-03-2019
Alles Top
| | 22-03-2019
Bon produit
| | 17-03-2019
Entspricht zu 100% dem Oase Produkt da ebenfalls von Philips gefertigt.
| | 07-03-2019
Die Verpackung hat einen sehr schlechten , verwendeten Eindruck gemacht. Damit kommen Zweifel auf , ob das Produkt wirklich neu ist.
| | Lampe UV | 19-01-2019
RAS !
Periode vanaf 31-05-2020 naar 23-08-2023
| | Artikel perfekt. | 23-08-2023
Alles in Ortnung
| | UV Lampe 24 Wart | 16-08-2023
Die UV Lampe wurde zurückgesendet, da von mir eine falsche Bestellung ausging. Ich benötige 18 Watt UV Lampen. Bin aber mit den bisherigen UV Lampen des Herstellers sehr zufriedenheit.
| | La qualité des lampes OSAGA | 06-07-2023
Obligé de commander cette nouvelle lampe. La première d'une autre marque ne fonctionne pas.(OSAGA). Un petit geste de votre par serait le bienvenu. Salutations.
| | perfekt | 02-06-2023
alles ok
| | Efficace | 08-04-2023
Cela fait plusieurs fois que j'achete ce tube à UV et en suit tres content.
| | remplacement lampe | 02-10-2022
remplacement lampe de mon filtre pour bassin
| | Preis/Leistung Top | 24-08-2022
Benutze seit Jahren die UVC Lampe von Philips für ein Oase Bitron 24c Vorklärgerät. Sie funktioniert einwandfrei und kostet nur ein Drittel der Original UVC von Oase. Ich wechsel jedes Jahr diese Lampe, bisher hat jede Philips Lampe eine Saison ohne Ausfall gehalten.
| | Teich nach drei Tagen klar | 31-07-2022
Gute Lampe
| | Tut was es soll. | 06-07-2022
In den Teichfilter eingebaut und schon wurde der Teich klar.
| | Ok | 03-07-2022
Ok
| | Ok | 01-07-2022
Ok
| | Lo mismo X menos dinero | 25-06-2022
El resultado es el mismo que el de las germicidas vendidas por marcas comerciales de productos para estanque en mi caso. La he cambiado (tarde), cuando mi estanque tenía el agua verde por culpa de las famos algas flotantes, y en menos de una semana que es lo que he tardado en volver a verlo, está totalmente transparente. Recomendable al 100% (de momento), y por un 60% menos de coste.
| | Lampada | 10-05-2022
Ottimo prodotto, spedito veloce
| | Alles gut | 14-04-2022
UV-Lampe ist super.
| | très bon produit | 13-04-2022
très bon produit meme si je trouve l emballage un peu léger pour le transport "petit conseille :mettre la date dur votre appareil pour savoir quand vous l avez changé "
| KL | Super Qualität | 12-03-2022
Ich verwende die Röhre im UVC Oase Gerät.Der Preis ist Super
| | lampe bien protégée dans son colis. | 31-12-2021
P produit acheté en prévision de la ré installation des filtres pour éviter les algues et l'eau verte du bassin. système utilisé depuis plus de 20 ans qui donne totale satisfaction.
| | Ampoule adaptable en plug and play | 11-07-2021
Super, lampe commandée pour remplacer une autre qui avait grillée. Fonctionne parfaitement et a prix abordable! Je recommanderai. Seul bémol mais qui vient d'amazon: emballez l'ampoule dans un carton la prochaine fois plutôt qu'une enveloppe svp
| | Très serieux | 07-06-2021
Pour mon bassin
| | Intensives UV-C-Licht | 08-09-2020
Die Lampe funktioniert einwandfrei in Verbindung mit einem elektronischen Wandler von OSRAM. Sehr intensive Strahlung z.B. zum Sterilisieren von Mund-Nase-Bedeckungen ("Masken").
| | 02-09-2020
RAS
| | 18-07-2020
Parfait!
| | schnelle Lieferung | 16-07-2020
alles bestens
| | Passt! | 02-06-2020
Passt perfekt in den Oase Bitron UV-Klärer und kostet nur ein Drittel.
| | Ras | 31-05-2020
Ras
Periode vanaf 05-05-2016 naar 27-12-2023
| | I.O. | 27-12-2023
Paßt
| | Schnelle Lieferung | 15-10-2020
Sehr gut
| | Preiswert und ein Markenprodukte. | 22-06-2019
Sehr günstig.Teich UV Leuchte
| | 22-03-2019
Bon produit
| | 05-05-2016
Bin mit der UVC Lampe sehr zufrieden.Qualität ist gut.Die Haltbarkeit ist ausreichend, da man jedes Jahr eine neue Lampe einsetzen soll.
Periode vanaf 07-03-2019 naar 07-03-2019
| | 07-03-2019
Die Verpackung hat einen sehr schlechten , verwendeten Eindruck gemacht. Damit kommen Zweifel auf , ob das Produkt wirklich neu ist.
Periode vanaf 28-04-2023 naar 28-04-2023
| | FONCTIONNE TRES BIEN MAIS ... | 28-04-2023
Ce produit fonctionne très bien et il est arrivé rapidement MAIS dans une simple enveloppe et non protégée par une boite ou une mousse !! Il s'agit de verre, cette lampe aurait pu être cassée mille fois durant son transport !! Je ne comprends pas pourquoi ce type de produit n'est pas emballé et protégé ? ? ?
Periode vanaf 26-10-2022 naar 26-10-2022
| | Funktioniert nicht | 26-10-2022
Lampe defekt leuchtet nicht.

Authenticiteit van recensies

Trustami is een onafhankelijke dienstverlener voor het tonen van externe reviews. Trustami importeert klantbeoordelingen van platforms van derden. Helaas kunnen we de authenticiteit van alle beoordelingen die we automatisch verzamelen niet verifiëren. Daarom kan Trustami in het geval van geïmporteerde beoordelingen niet garanderen dat deze beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Productinformatie


Philips UVC Lampe - TUV PL-L - 2G11-24W
Beschrijving: VorteileWirksame Desinfektion über die gesamte Lebensdauer der LampeHohe Systemeffizienz, da kein überdimensioniertes Reinigungssystem erforderlich ist, um eine wirksame Desinfektion aufrechtzuerhaltenAnwendungAbtötung oder Deaktivierung von Bakterien, Viren und anderer KleinstorganismenLuft- und Oberflächendesinfektion in Krankenhäusern, in der bakteriologischen Forschung sowie in der pharmazeutischen und lebensmittelverarbeitenden Industrie wie Molkereien, Brauereien und BäckereienDesinfektion ...
Categorie(ën):
House & Garden | Drugstore Products & Healthcare | Pet Supplies

Laatste update: 04-03-2024

Wat is Trustami

Trustami scant regelmatig het internet op nieuwe reviews en verzamelt deze op één plek, zodat ze in één oogopslag beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. We willen het elke internetgebruiker zo makkelijk mogelijk maken om producten op te zoeken. In plaats van te vertrouwen op slechts één bron, bieden we één aanspreekpunt om gemakkelijk alle beoordelingen over een product te krijgen. Trustami genereert geen nieuwe reviews en blijft onafhankelijk om het internet transparanter te maken. We zoeken automatisch op populaire internetplatforms en websites om beoordelingen te vinden en producten te identificeren. Onze claim hier is om een nuttige set productinformatie te bieden waar iedereen op kan vertrouwen. De aggregatie van productgegevens wordt zo goed mogelijk gedaan en kan meerdere versies van één product bevatten. Trustami is gemaakt als een project van de Technische Universiteit van Berlijn (TUB) met als doel het internet betrouwbaarder te maken. Onderzoek op het gebied van "Social Media Analytics & Big Data" bij de leerstoel Informatie- en Communicatiemanagement (IKM) leverde een eerste prototype op dat het verzamelen van reputatiedata mogelijk maakte. Met verdere ontwikkeling en financiering werd Trustami een onafhankelijke spin-off.

Trustami-beoordelingsschaal
5,00 - 4,75 Uitstekend
4,75 - 4,25 Zeer goed
4,25 - 3,75 Goed
3,75 - 2,75 Bevredigend
2.75 - 1.75 Voldoende
1,75 - 1,00 Arm

Probleem met product melden

Het getoonde product is onjuist of incompleet?

Help ons dit probleem op te lossen door dit product te melden.

Rapporteer product
Product succesvol gerapporteerd.
Ons team zal uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.
Helaas konden we uw verzoek niet verwerken.
Stuur ons een e-mail naar support@trustami.com