Productbeoordelingen en ervaringen voor
Vintage Gaultier2 by Jean Paul Gaultier 0.67oz/ 20 M EDP Spray (unisex) RARE

Zeer goed
11 Beoordelingen
4,36 / 5,00

Productbeoordelingen

3 Beoordelingen
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
1 Beoordelingen

Jean Paul Gaultier JPG 2 EDP Vapo, 20 ml, 1er Pack, (1x 20 ml)
7 Beoordelingen
6 Beoordelingen
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

Vintage Gaultier2 by Jean Paul Gaultier 0.67oz/ 20 M EDP Spray (unisex) RARE
Jean Paul Gaultier 2 20ml Eau De Parfum Spray Boxed & RARE
1 Beoordelingen
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

JEAN PAUL GAULTIER Eau de Parfum Jean Paul Gaultier Gaultier Eau de Parfum 20ml
Nieuwe beoordelingen in de periode van 01.08.2023 tot 21.07.2024

Productbeoordelingen

5 Sterren
8
4 Sterren
1
3 Sterren
1
2 Sterren
1 Sterren
1
Periode vanaf 03-10-2011 naar 16-09-2023
| | Top und zuverlässig Bestellungen sind Origina! | 16-09-2023
Ich habe gleich 3 Bestellungen aufgegeben und alle Original und ungeöffnet .einfach 1A+
| | Vintage Jean Paul Gaultier Unisex Fragrance | 27-12-2021
The best unisex vintage fragrance by Jean Paul Gaultier that every fine fragrance collector should have in their personal collection, ones of my favorites for almost 20yrs.. sweet but not overly sweet hints of vanilla and amber. It's an excellent fragrance!!!
| | Parfum | 21-05-2020
Nice smell
| | Vorsicht | 16-03-2018
Das Parfüm wird nicht mehr hergestellt,die größe des Flakons ist unüblich und der Preis ist einfach nur unverschämt.Finger weg!
| | Smells great | 22-11-2017
One of the nicest. I hope you don't run out of this. I will be keeping this on my watch list
| | grösse | 03-10-2011
Super tolles Parfum - nur aufpassen das es sich hier um einen kleinen Flakon handelt und nicht um die im Handel gebotene Größe. Somit hier überteuert angeboten.
Periode vanaf 22-11-2017 naar 16-09-2023
| | Top und zuverlässig Bestellungen sind Origina! | 16-09-2023
Ich habe gleich 3 Bestellungen aufgegeben und alle Original und ungeöffnet .einfach 1A+
| | Vintage Jean Paul Gaultier Unisex Fragrance | 27-12-2021
The best unisex vintage fragrance by Jean Paul Gaultier that every fine fragrance collector should have in their personal collection, ones of my favorites for almost 20yrs.. sweet but not overly sweet hints of vanilla and amber. It's an excellent fragrance!!!
| | Parfum | 21-05-2020
Nice smell
| | Smells great | 22-11-2017
One of the nicest. I hope you don't run out of this. I will be keeping this on my watch list
We konden geen ervaring als tekst vinden
Periode vanaf 03-10-2011 naar 03-10-2011
| | grösse | 03-10-2011
Super tolles Parfum - nur aufpassen das es sich hier um einen kleinen Flakon handelt und nicht um die im Handel gebotene Größe. Somit hier überteuert angeboten.
We konden geen ervaring als tekst vinden
Periode vanaf 16-03-2018 naar 16-03-2018
| | Vorsicht | 16-03-2018
Das Parfüm wird nicht mehr hergestellt,die größe des Flakons ist unüblich und der Preis ist einfach nur unverschämt.Finger weg!

Authenticiteit van recensies

Trustami is een onafhankelijke dienstverlener voor het tonen van externe reviews. Trustami importeert klantbeoordelingen van platforms van derden. Helaas kunnen we de authenticiteit van alle beoordelingen die we automatisch verzamelen niet verifiëren. Daarom kan Trustami in het geval van geïmporteerde beoordelingen niet garanderen dat deze beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Productinformatie


Vintage Gaultier2 by Jean Paul Gaultier 0.67oz/ 20 M EDP Spray (unisex) RARE
Beschrijving: Gaultier 2 Unisex EDP VAPO 20 ML Neu Der Artikel wird im original Zustand und in der originalen Verpackung geliefert ! Nagelneu und unbenutzte Originalware ! Das Flacon hat eine Größe / Inhalt von 20 ML Beim Kauf von mehreren Duft oder Kosmetik-Artikeln berechnen wir nur einmalig die Versandkosten! Beachten Sie dazu auch immer unsere Hinweis oder Monatsaktionen im Newsticker. _____________________________________________________________________________ Delivery of the article will be made in ...
Categorie(ën):
Drugstore Products & Healthcare

Laatste update: 18-06-2024

Beoordeel dit product

Wilt u uw ervaringen met dit product delen? Schrijf dan nu een review en help andere consumenten met hun aankoopbeslissing.

5 / 5 sterren
Beoordeel nu
Nu hebben we alleen wat informatie over u nodig.

* Ik heb de Privacybeleid gelezen en accepteer deze.

* Ik heb de Bekijk de richtlijnen voor indiening gelezen en accepteer deze.

Beoordeel nu
Uw recensie is geregistreerd en wordt beoordeeld. Bedankt voor je ondersteuning!
Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw of neem direct contact met ons op!

Wat is Trustami

Trustami scant regelmatig het internet op nieuwe reviews en verzamelt deze op één plek, zodat ze in één oogopslag beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. We willen het elke internetgebruiker zo makkelijk mogelijk maken om producten op te zoeken. In plaats van te vertrouwen op slechts één bron, bieden we één aanspreekpunt om gemakkelijk alle beoordelingen over een product te krijgen. Trustami genereert geen nieuwe reviews en blijft onafhankelijk om het internet transparanter te maken. We zoeken automatisch op populaire internetplatforms en websites om beoordelingen te vinden en producten te identificeren. Onze claim hier is om een nuttige set productinformatie te bieden waar iedereen op kan vertrouwen. De aggregatie van productgegevens wordt zo goed mogelijk gedaan en kan meerdere versies van één product bevatten. Trustami is gemaakt als een project van de Technische Universiteit van Berlijn (TUB) met als doel het internet betrouwbaarder te maken. Onderzoek op het gebied van "Social Media Analytics & Big Data" bij de leerstoel Informatie- en Communicatiemanagement (IKM) leverde een eerste prototype op dat het verzamelen van reputatiedata mogelijk maakte. Met verdere ontwikkeling en financiering werd Trustami een onafhankelijke spin-off.

Trustami-beoordelingsschaal
5,00 - 4,75 Uitstekend
4,75 - 4,25 Zeer goed
4,25 - 3,75 Goed
3,75 - 2,75 Bevredigend
2.75 - 1.75 Voldoende
1,75 - 1,00 Arm