Productbeoordelingen en ervaringen voor
Kheper Games The Oral Sex Game Novelties Party / Fun for Lovers

Bevredigend
33 Beoordelingen
3,42 / 5,00

Productbeoordelingen

4 Beoordelingen
2 Beoordelingen
2 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

Kheper Games The Oral Sex Game Novelties Party / Fun for Lovers
2 Beoordelingen

Productbeoordelingen

5 Sterren
10
4 Sterren
11
3 Sterren
2
2 Sterren
3
1 Sterren
7
Periode vanaf 10-03-2011 naar 08-06-2022
| | 1,0 von 5 Sternen Vorsicht, nicht kaufen - Falsche Würfel | 08-06-2022
Dem Spiel liegen falsche Würfel bei, das Spiel ist so nicht spielbar. Es kann noch nicht einmal zurückgegeben werden, 16€ für die Tonne.
| | 4.0 out of 5 stars Sex game | 08-10-2021
Sex games not that big in size could have done with a bugger board and some forfeit cards
| | 1.0 out of 5 stars Boring | 15-02-2021
If you want a PG-13 game this is for you. It's not the reason I bought it. I mean blow on the others hand is one of the cards, really.
| | 5,0 von 5 Sternen Spaß haben | 12-01-2021
Das Spiel ist perfekt um einen Wunderschönen Abend zu haben!
| | 5.0 out of 5 stars A+++ | 20-06-2020
A+++
| | 5.0 out of 5 stars Great bedroom fun | 13-07-2019
Even when you lose you win
| | 4,0 de 5 estrellas Divertido | 05-03-2019
Parece divertido, falta probar
| | 4,0 von 5 Sternen Lust | 05-12-2018
Ist ein Lust olles Spiel. Und gut aufgebaut allerdings hätte ich mehr erwartet an Zubehör was dazu gehört hätte.
| | Thanks. | 01-03-2018
Thanks.
| | Game for your intimate moments! | 16-10-2015
Good game with many fun capabilities. Possible chances of very unique & wonderful fun while playing this game. I do recommend this game if you & your partner are so inclined. Good purchase on this end is how I would categorize this purchase!
| | 1.0 out of 5 stars One Star | 27-03-2015
Not what i expected dont recommend
| | 1.0 out of 5 stars One Star | 16-03-2015
Wasn't what it seemed like online
| | 5.0 out of 5 stars Five Stars | 07-03-2015
Excellent couples game! Perfect for a romantic night in.
| | 3,0 sur 5 étoiles pas mal | 01-01-2015
Ce jeux nous a bien amusé c etait super sympa un peu cher pour ce qu il y a dedans mais nous avons quand meme apprecié!
| | 5.0 out of 5 stars Five Stars | 12-12-2014
👍
| | 5.0 out of 5 stars Five Stars | 19-11-2014
its a game me and hubby can play
| | 1,0 von 5 Sternen muß man nicht haben | 02-06-2013
Als Spiel für einen schönen Liebesabend nicht zu gebrauchen. Für eine Runde wird vielleicht 7mal gewürfelt und wenn man Glück hat wird man beim 2. Mal würfeln schon oral verwöhnt. Dachte eigentlich das sei das Ziel ds Spiels. Ich hatte eigentlich was besseres erwartet. Zwischendurch zeigt auch mal der Würfel an man soll seinen Partner in die Augen oder Ohren pusten, naja wer es schön findet. Ich habe es nach dem auspacken zurückgeschickt.
| | 5.0 out of 5 stars Haven't used it yet, but | 10-03-2011
This game looks fun. You'll have a great time with your significant other. Add a little spice to your relationship.
Periode vanaf 01-03-2018 naar 12-01-2021
| | 5,0 von 5 Sternen Spaß haben | 12-01-2021
Das Spiel ist perfekt um einen Wunderschönen Abend zu haben!
| | 5.0 out of 5 stars A+++ | 20-06-2020
A+++
| | 5.0 out of 5 stars Great bedroom fun | 13-07-2019
Even when you lose you win
| | Thanks. | 01-03-2018
Thanks.
Periode vanaf 16-10-2015 naar 08-10-2021
| | 4.0 out of 5 stars Sex game | 08-10-2021
Sex games not that big in size could have done with a bugger board and some forfeit cards
| | 4,0 de 5 estrellas Divertido | 05-03-2019
Parece divertido, falta probar
| | 4,0 von 5 Sternen Lust | 05-12-2018
Ist ein Lust olles Spiel. Und gut aufgebaut allerdings hätte ich mehr erwartet an Zubehör was dazu gehört hätte.
| | Game for your intimate moments! | 16-10-2015
Good game with many fun capabilities. Possible chances of very unique & wonderful fun while playing this game. I do recommend this game if you & your partner are so inclined. Good purchase on this end is how I would categorize this purchase!
Periode vanaf 01-01-2015 naar 01-01-2015
| | 3,0 sur 5 étoiles pas mal | 01-01-2015
Ce jeux nous a bien amusé c etait super sympa un peu cher pour ce qu il y a dedans mais nous avons quand meme apprecié!
We konden geen ervaring als tekst vinden
Periode vanaf 27-03-2015 naar 08-06-2022
| | 1,0 von 5 Sternen Vorsicht, nicht kaufen - Falsche Würfel | 08-06-2022
Dem Spiel liegen falsche Würfel bei, das Spiel ist so nicht spielbar. Es kann noch nicht einmal zurückgegeben werden, 16€ für die Tonne.
| | 1.0 out of 5 stars Boring | 15-02-2021
If you want a PG-13 game this is for you. It's not the reason I bought it. I mean blow on the others hand is one of the cards, really.
| | 1.0 out of 5 stars One Star | 27-03-2015
Not what i expected dont recommend

Authenticiteit van recensies

Trustami is een onafhankelijke dienstverlener voor het tonen van externe reviews. Trustami importeert klantbeoordelingen van platforms van derden. Helaas kunnen we de authenticiteit van alle beoordelingen die we automatisch verzamelen niet verifiëren. Daarom kan Trustami in het geval van geïmporteerde beoordelingen niet garanderen dat deze beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Productinformatie


Kheper Games The Oral Sex Game Novelties Party / Fun for Lovers
Beschrijving: The Oral Sex mündlichen GAMEDisfruta-Spiele preliminares während der Navigation durch die Tischplatte und erreicht seinen Höhepunkt mit der Hilfe von verschiedenen Techniken des Geschlechts oral.Incluye das Brett, 2-Spieler-Karten, 1 Würfel, 1 Würfel von mündlichen Aktien, eine Monodosis-Schmiermittel Wet und mit Anweisungen 5 Techniken der oralen Sex für ihn und weitere 5 Für ella.Anweisungen auf Spanisch.
Categorie(ën):
Gaming, Toys & Board Games | Drugstore Products & Healthcare

Laatste update: 12-06-2024

Beoordeel dit product

Wilt u uw ervaringen met dit product delen? Schrijf dan nu een review en help andere consumenten met hun aankoopbeslissing.

5 / 5 sterren
Beoordeel nu
Nu hebben we alleen wat informatie over u nodig.

* Ik heb de Privacybeleid gelezen en accepteer deze.

* Ik heb de Bekijk de richtlijnen voor indiening gelezen en accepteer deze.

Beoordeel nu
Uw recensie is geregistreerd en wordt beoordeeld. Bedankt voor je ondersteuning!
Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw of neem direct contact met ons op!

Wat is Trustami

Trustami scant regelmatig het internet op nieuwe reviews en verzamelt deze op één plek, zodat ze in één oogopslag beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. We willen het elke internetgebruiker zo makkelijk mogelijk maken om producten op te zoeken. In plaats van te vertrouwen op slechts één bron, bieden we één aanspreekpunt om gemakkelijk alle beoordelingen over een product te krijgen. Trustami genereert geen nieuwe reviews en blijft onafhankelijk om het internet transparanter te maken. We zoeken automatisch op populaire internetplatforms en websites om beoordelingen te vinden en producten te identificeren. Onze claim hier is om een nuttige set productinformatie te bieden waar iedereen op kan vertrouwen. De aggregatie van productgegevens wordt zo goed mogelijk gedaan en kan meerdere versies van één product bevatten. Trustami is gemaakt als een project van de Technische Universiteit van Berlijn (TUB) met als doel het internet betrouwbaarder te maken. Onderzoek op het gebied van "Social Media Analytics & Big Data" bij de leerstoel Informatie- en Communicatiemanagement (IKM) leverde een eerste prototype op dat het verzamelen van reputatiedata mogelijk maakte. Met verdere ontwikkeling en financiering werd Trustami een onafhankelijke spin-off.

Trustami-beoordelingsschaal
5,00 - 4,75 Uitstekend
4,75 - 4,25 Zeer goed
4,25 - 3,75 Goed
3,75 - 2,75 Bevredigend
2.75 - 1.75 Voldoende
1,75 - 1,00 Arm