Productbeoordelingen en ervaringen voor
Prym 124350 Perlnadeln ST 10/13, 49+55, VE10, silber, Eine Grösse

Zeer goed
1.304 Beoordelingen
4,44 / 5,00

Productbeoordelingen

1 Beoordelingen
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

Prym Ultra Fine Beading Pearl Hand Sew Needles X 4 Steel No 10 & 12 Extra Long
2 Beoordelingen
2 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

Prym Needles, Silver/Gold, 4 Pieces
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

Prym Pearl - Aghi Da Cucito, Oro/Argento
Nieuwe beoordelingen in de periode van 01.07.2023 tot 23.06.2024

Productbeoordelingen

5 Sterren
943
4 Sterren
154
3 Sterren
104
2 Sterren
39
1 Sterren
64
Periode vanaf 13-12-2020 naar 18-10-2023
| | Impossibles à enfiler | 18-10-2023
Les aiguilles sont possibles à enfiler tellement le chat est petit ! Même avec l’enfile aiguille de la même marque. Très déçue
| | Gute Nadeln zum Auffassen von Perlen! | 28-09-2023
Gut zum Basteln geeignet!
| | Brechen leicht | 07-09-2023
Zum nur Auffädeln sind die Nadeln besonders für kleine Glasperlen top geeignet. Doch zum Perlen Sticken, ein No Go. Für eine kleine Brosche, (ich habe das Projekt genervt aufgegeben), habe ich alle Nadeln nach ca, 10 Einstiche zerbrochen. Dabei habe ich Vorsicht walten lassen. Robust ist was anderes. Sorry. hatte schon bessere.
| | Ojo pequeñísimo | 25-08-2023
El ojo para meter el hilo es diminuto….
| | Gut | 08-08-2023
Lässt sich gut mit arbeiten
| | Cha trop petit | 26-07-2023
Pour bracelet
| | Déçu | 12-07-2023
Déçu. J'ai reçu 2 aiguilles sur les 4 cassés
| | Me gusta | 11-03-2023
Productos que no tienen que faltar en casa
| | aiguille | 07-03-2023
il me semble que pour un jeune enfant les aiguilles sont tres fines
| | Decepcionada | 04-08-2022
Siempre he leído comentarios que la gente se quejaba de que el producto que había recibido había estado utilizado. La verdad que me costaba de creerlo hasta que me ha pasado a mi. Después de muchas compras realizadas a Amazon, y compras de todo tipo; libros, bolsos y deportivas de marcas conocidas, ropa, electrodomésticos, materiales de manualidades… hoy me llevo una gran decepción. ¡¡El paquete de agujas está abierto y las ajustas dobladas!! Por favor… ¿donde está el control de calidad?
| | Prima | 21-07-2022
Selbsterklärend und gut zu handhaben. Bin sehr zufrieden.
| | schneller Versand | 03-07-2022
super schneller Versand, alles bestens !
| | elastische Nadeln in verschiedenen Grössen | 23-03-2022
DIE PERLENNADELN SIND GUT ZU BENUTZEN UND ELASTISCH Durch die verschiedenen Ösen auch für sehr kleine Perlen geeignet Gutes Produkt / fairer Preis Kaufempfehlung
| | Gut | 16-02-2022
Sehr nützlich
| | Pas solide | 25-01-2022
Se tordent très facilement pas adaptées à l enfilage de perles
| | Gut | 24-01-2022
Liegt gut in der Hand
| | top | 09-01-2022
alles in ordnung
| | super | 26-12-2021
que du bonheur, rien à dire ;)
| | Encuentro pequeñas y demasiado fina. Apenas puedo tenerla entre dedos sin que se caiga. | 11-12-2021
Nada. Para hacerme pulseras de macramé
| | Tolle Ware | 09-12-2021
Super
| | bien | 29-11-2021
mais les chas sont trop petits, et je prends une loupe , mais j'ai la cataracte donc produit pas en cause
| | Me gustan muchísimo. | 10-11-2021
Prim es una marca que nunca defrauda y estas agujar no iban a ser menos. Me gusta mucho usar pequeños abalorios para personalizar mis diseños y estas agujas son de gran ayuda.
| | Aiguilles | 14-09-2021
Aiguilles parfaites pour le fil pour collier. Reçu rapidement.
| | 3,0 von 5 Sternen Mäßige Qualität | 10-08-2021
Schnelle Zusendung, aber 2 Nadeln sind nach wenigen Tagen schon zerbrochen.
| | Perfectas para coser cuentas pequeñitas | 05-08-2021
Perfectas para coser cuentas pequeñitas y para bordar pequeños detalles
| | Prym Perlnadeln | 28-07-2021
War von Mir ein Falscher Fehler da ich sie falsch bestellt habe. Konnte leider nichts damit anfangen. Mit freundlichen Grüßen Karin Greinz
| | Très bonnes aiguilles | 30-06-2021
Pour enfiler des perles c'est l'aiguille qu'il faut
| | Etwas zu instabil | 29-06-2021
Perlen auffädeln funktioniert gut jedoch sind die ziemlich instabil sodas sie dich leicht verbiegen, gebrochen ist jedoch noch keine.
| | Je recommande | 18-06-2021
Utilisées pour mes creations de bijoux tres minutieuses ... elles sont de tres bonnes qualités et durables
| | Perfekt fürs Sticken mit Perlen | 05-06-2021
Die Nadel ist sehr dünn und damit Bestens für Perlenstickerei geeignet. Die Nadel hält einiges aus und ist recht stabil. Ich bin derzeit dabei einen neuen Gürtel für ein Bautanzkostüm zu besticken und nutze dafür Perlen mit einen Durchmesser von 2,6 mm. Der Faden läßt sich sehr gut auch ohne Hilfe einfädeln. Wobei das natürlich immer Situationsabhängig ist.
| | 5,0 sur 5 étoiles Pratique | 01-06-2021
Très utile pour des doigts d'enfant
| | 👍 | 31-05-2021
Miyuki boncuk için ideal
| | Bien | 31-05-2021
Les eguilles sont très fines mais un peux fragile
| | Alles super | 26-05-2021
Alles bestens, Artikel wie beschrieben..
| | pas adapté pour moi | 24-05-2021
l'aiguille ne passe pas dans les perles
| | Perlensticknadeln | 23-05-2021
Super Nadeln für das tokareva Perlenstickbild. Zwei lange und zwei etwas kürzere Nadeln. Jederzeit wieder.
| | Que 2 aiguilles reçues sur 4. | 14-05-2021
Paquet d aiguilles abîmé. 2 aiguilles livrées sur 4. Arnaque ou manutention mauvaise ou malveillance. Enveloppe de livraison non abîmée. Livraison dans les temps.
| | Es ist okay | 14-05-2021
Die Nadeln sind sehr empfindlich und lassen sich leicht verbiegen. Außerdem sind die Einfädlungslöcher sehr klein, was ein Problem für mich war.
| | Marchandise bien reçue et conforme | 12-05-2021
Aucun problème
| | Je vais coudre des perles | 07-05-2021
Très bien
| | Conforme | 30-04-2021
Pour perles corail
| | Gute Anwendung | 13-04-2021
Damit ging es wirklich gut!
| | Aghi | 08-04-2021
Perfetti per le perline
| | Parfait | 30-03-2021
Parfait
| | Super zum Perlenweben. | 29-03-2021
Alles wie beschrieben. Sind super für das Perlenweben.
| | Ottimi | 13-03-2021
Perfetti per dei lavori fai da te. Buon rapporto qualità prezzo. Spedizione perfetta
| | Qualità | 07-03-2021
Ottimi anche per ricami
| | Très pratique | 19-01-2021
Très pratique pour le tissage.
| | Très bien | 08-01-2021
Article arrivé rapidement et conforme
| | Top | 03-01-2021
Top
| | Verbiegen sehr schnell | 13-12-2020
Die Nadeln haben sich direkt nach der ersten Benutzung verbogen da das Material nicht sehr stabil ist. Sonst aber ganz gut
Periode vanaf 30-03-2021 naar 28-09-2023
| | Gute Nadeln zum Auffassen von Perlen! | 28-09-2023
Gut zum Basteln geeignet!
| | Gut | 08-08-2023
Lässt sich gut mit arbeiten
| | Me gusta | 11-03-2023
Productos que no tienen que faltar en casa
| | Prima | 21-07-2022
Selbsterklärend und gut zu handhaben. Bin sehr zufrieden.
| | schneller Versand | 03-07-2022
super schneller Versand, alles bestens !
| | elastische Nadeln in verschiedenen Grössen | 23-03-2022
DIE PERLENNADELN SIND GUT ZU BENUTZEN UND ELASTISCH Durch die verschiedenen Ösen auch für sehr kleine Perlen geeignet Gutes Produkt / fairer Preis Kaufempfehlung
| | Gut | 16-02-2022
Sehr nützlich
| | Gut | 24-01-2022
Liegt gut in der Hand
| | top | 09-01-2022
alles in ordnung
| | super | 26-12-2021
que du bonheur, rien à dire ;)
| | Tolle Ware | 09-12-2021
Super
| | Me gustan muchísimo. | 10-11-2021
Prim es una marca que nunca defrauda y estas agujar no iban a ser menos. Me gusta mucho usar pequeños abalorios para personalizar mis diseños y estas agujas son de gran ayuda.
| | Aiguilles | 14-09-2021
Aiguilles parfaites pour le fil pour collier. Reçu rapidement.
| | Perfectas para coser cuentas pequeñitas | 05-08-2021
Perfectas para coser cuentas pequeñitas y para bordar pequeños detalles
| | Très bonnes aiguilles | 30-06-2021
Pour enfiler des perles c'est l'aiguille qu'il faut
| | Je recommande | 18-06-2021
Utilisées pour mes creations de bijoux tres minutieuses ... elles sont de tres bonnes qualités et durables
| | Perfekt fürs Sticken mit Perlen | 05-06-2021
Die Nadel ist sehr dünn und damit Bestens für Perlenstickerei geeignet. Die Nadel hält einiges aus und ist recht stabil. Ich bin derzeit dabei einen neuen Gürtel für ein Bautanzkostüm zu besticken und nutze dafür Perlen mit einen Durchmesser von 2,6 mm. Der Faden läßt sich sehr gut auch ohne Hilfe einfädeln. Wobei das natürlich immer Situationsabhängig ist.
| | 5,0 sur 5 étoiles Pratique | 01-06-2021
Très utile pour des doigts d'enfant
| | Alles super | 26-05-2021
Alles bestens, Artikel wie beschrieben..
| | Perlensticknadeln | 23-05-2021
Super Nadeln für das tokareva Perlenstickbild. Zwei lange und zwei etwas kürzere Nadeln. Jederzeit wieder.
| | Marchandise bien reçue et conforme | 12-05-2021
Aucun problème
| | Je vais coudre des perles | 07-05-2021
Très bien
| | Gute Anwendung | 13-04-2021
Damit ging es wirklich gut!
| | Aghi | 08-04-2021
Perfetti per le perline
| | Parfait | 30-03-2021
Parfait
Periode vanaf 31-05-2021 naar 07-09-2023
| | Brechen leicht | 07-09-2023
Zum nur Auffädeln sind die Nadeln besonders für kleine Glasperlen top geeignet. Doch zum Perlen Sticken, ein No Go. Für eine kleine Brosche, (ich habe das Projekt genervt aufgegeben), habe ich alle Nadeln nach ca, 10 Einstiche zerbrochen. Dabei habe ich Vorsicht walten lassen. Robust ist was anderes. Sorry. hatte schon bessere.
| | aiguille | 07-03-2023
il me semble que pour un jeune enfant les aiguilles sont tres fines
| | bien | 29-11-2021
mais les chas sont trop petits, et je prends une loupe , mais j'ai la cataracte donc produit pas en cause
| | Bien | 31-05-2021
Les eguilles sont très fines mais un peux fragile
| | 👍 | 31-05-2021
Miyuki boncuk için ideal
Periode vanaf 11-12-2021 naar 18-10-2023
| | Impossibles à enfiler | 18-10-2023
Les aiguilles sont possibles à enfiler tellement le chat est petit ! Même avec l’enfile aiguille de la même marque. Très déçue
| | Ojo pequeñísimo | 25-08-2023
El ojo para meter el hilo es diminuto….
| | Encuentro pequeñas y demasiado fina. Apenas puedo tenerla entre dedos sin que se caiga. | 11-12-2021
Nada. Para hacerme pulseras de macramé
Periode vanaf 25-01-2022 naar 26-07-2023
| | Cha trop petit | 26-07-2023
Pour bracelet
| | Pas solide | 25-01-2022
Se tordent très facilement pas adaptées à l enfilage de perles
Periode vanaf 04-08-2022 naar 12-07-2023
| | Déçu | 12-07-2023
Déçu. J'ai reçu 2 aiguilles sur les 4 cassés
| | Decepcionada | 04-08-2022
Siempre he leído comentarios que la gente se quejaba de que el producto que había recibido había estado utilizado. La verdad que me costaba de creerlo hasta que me ha pasado a mi. Después de muchas compras realizadas a Amazon, y compras de todo tipo; libros, bolsos y deportivas de marcas conocidas, ropa, electrodomésticos, materiales de manualidades… hoy me llevo una gran decepción. ¡¡El paquete de agujas está abierto y las ajustas dobladas!! Por favor… ¿donde está el control de calidad?

Authenticiteit van recensies

Trustami is een onafhankelijke dienstverlener voor het tonen van externe reviews. Trustami importeert klantbeoordelingen van platforms van derden. Helaas kunnen we de authenticiteit van alle beoordelingen die we automatisch verzamelen niet verifiëren. Daarom kan Trustami in het geval van geïmporteerde beoordelingen niet garanderen dat deze beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Productinformatie


Prym 124350 Perlnadeln ST 10/13, 49+55, VE10, silber, Eine Grösse
Beschrijving: Stilbezeichnung: A | Größe: 55 x 0,45 mm 50 x 0,40 mm, 4 Stück Perl-Nadeln, Stahl, Nr. 10+13, silber-gold, 4St. Artikelnummer: Prym-124350 Farbe: silber-gold Anzahl: 4 Verwendung: Ideal für: Zusammensetzung: Größe des Bildausschnitts ca. 12cm x 14cm. Preis gilt pro lfm* bzw. Stück. Farbabweichungen zwischen Foto und Verpackung sind möglich. je Stück Verpackung
Categorie(ën):
Sports, Leisure & Hobby

Laatste update: 08-06-2024

Beoordeel dit product

Wilt u uw ervaringen met dit product delen? Schrijf dan nu een review en help andere consumenten met hun aankoopbeslissing.

5 / 5 sterren
Beoordeel nu
Nu hebben we alleen wat informatie over u nodig.

* Ik heb de Privacybeleid gelezen en accepteer deze.

* Ik heb de Bekijk de richtlijnen voor indiening gelezen en accepteer deze.

Beoordeel nu
Uw recensie is geregistreerd en wordt beoordeeld. Bedankt voor je ondersteuning!
Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw of neem direct contact met ons op!

Wat is Trustami

Trustami scant regelmatig het internet op nieuwe reviews en verzamelt deze op één plek, zodat ze in één oogopslag beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. We willen het elke internetgebruiker zo makkelijk mogelijk maken om producten op te zoeken. In plaats van te vertrouwen op slechts één bron, bieden we één aanspreekpunt om gemakkelijk alle beoordelingen over een product te krijgen. Trustami genereert geen nieuwe reviews en blijft onafhankelijk om het internet transparanter te maken. We zoeken automatisch op populaire internetplatforms en websites om beoordelingen te vinden en producten te identificeren. Onze claim hier is om een nuttige set productinformatie te bieden waar iedereen op kan vertrouwen. De aggregatie van productgegevens wordt zo goed mogelijk gedaan en kan meerdere versies van één product bevatten. Trustami is gemaakt als een project van de Technische Universiteit van Berlijn (TUB) met als doel het internet betrouwbaarder te maken. Onderzoek op het gebied van "Social Media Analytics & Big Data" bij de leerstoel Informatie- en Communicatiemanagement (IKM) leverde een eerste prototype op dat het verzamelen van reputatiedata mogelijk maakte. Met verdere ontwikkeling en financiering werd Trustami een onafhankelijke spin-off.

Trustami-beoordelingsschaal
5,00 - 4,75 Uitstekend
4,75 - 4,25 Zeer goed
4,25 - 3,75 Goed
3,75 - 2,75 Bevredigend
2.75 - 1.75 Voldoende
1,75 - 1,00 Arm