Productbeoordelingen en ervaringen voor
Perry Mason - Season 1, Volume 1 und 2 (DVDs) (2014)

Zeer goed
95 Beoordelingen
4,47 / 5,00

Productbeoordelingen

1 Beoordelingen
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

Perry Mason - Season 1, Volume 1 und 2 (DVDs) (2014)
94 Beoordelingen
69 Beoordelingen
10 Beoordelingen
10 Beoordelingen
0 Beoordelingen
5 Beoordelingen

Perry Mason - Season 1
Perry Mason - Season 1, Volume 1 und 2 [10 DVDs]

Productbeoordelingen

5 Sterren
70
4 Sterren
10
3 Sterren
10
2 Sterren
1 Sterren
5
Periode vanaf 24-02-2015 naar 08-06-2020
| | 08-06-2020
got this as a gift for brother he was delighted.
| | 28-02-2020
Purtroppo non mi sono reso conto che era la versione tedesca!!!!!
| | 01-11-2019
Eccezionali gli attori e di notevole livello le storie. Nessuna violenza gratuita. Molto comoda la sottotitolatura per chi non è madrelingua inglese. La dizione degli attori comunque è molto chiara e priva di slang. Rivedere i Perry Mason degli anni '50 è consolante poiché essi sono la testimonianza di un'epoca nella quale e l'intelligenza riversata nelle trame e la bravura degli attori compensavano largamente la relativa semplicità dei mezzi utilizzati.
| | sehr gut | 10-09-2019
würde es wieder kaufenn
| | Endlich auf DVD | 10-03-2019
Sehr gute Box in deutscher und englischer Sprache
| | Perry Mason - Season 1, Volume 1 und 2 | 01-11-2018
alles bestens, gerne wieder.
| | Bitte mehr Folgen auf Deutsch! | 15-10-2018
Bitte mehr, mehr, mehr ...
| | 29-04-2017
this series of perry mason dvds keep you guessing who is the murderer I find them Moorish tales
| | Nicht empfehlenswert! | 18-03-2017
Es ist unmöglich, die raffiniert aufgebauten Fälle von Perry Mason in 45-Minuten-Episoden auch nur halbwegs brauchbar darzustellen. Absolut nicht empfehlenswert. Schade um das Geld!!
| | 09-03-2017
cette série en noir et blanc est bien menée, les acteurs sont très bon et cela fait plaisir de connaître les premiers épisode de Perry Mason.
| | perry mason | 20-05-2016
tolle serie,sollte mehr staffeln auf deutsch geben.gute qalität.hat mir sehr gut gefallen.wollte mehr staffeln kaufen aber leider gibt es nur zwei boxen also vier staffeln auf deutsch.
| | Tolle alte Serie | 07-10-2015
Die Serie ist toll, Raymond Burr in seiner Glanzrolle finde ich. Die 1 Staffel hat 39 Folgen. Eine Besser als die andere finde ich. Zur Box selbst ist Stabiel. Alle 10 DVDs kann man schön herausnehmen. Auf der Rückseite des Coffers gibt es eine Episodenbeschreibung aller Folgen. Eine schöne Box.
| | ZWAR NUR IN SCHWARZ WEISS, ABER WAS SOLLS, ES....................... | 04-09-2015
SIND JA SCHLIESSLICH DIE 2 ERSTEN STAFFELN. UND DAS ZU EINEM SUPERPREIS VON UM DIE 10 EURO, DA KANN MAN NICHT MECKERN. ICH LIEBE DIESE ART DER UNTERHALTUNG.
| | Gute DVD | 16-07-2015
Bin begeistert.Trotz des Alters eine hervorragende Bild und Tonqualität.Man kann die Filme in Deutsch oder Englisch,mit oder ohne Untertitel ansehen.
| | 24-02-2015
c est dommage qu il ni a pas plus d etoiles 5 ce n est pas assez c est 10 que je mets.j ai mis le nez dedans et j ai arrete pour en avoir pour les autres jours,on ne voit pas le temps passer j etais captive j ai regarde 3 disques,et le lendemain 3 autres.ce n est pas une serie mais une icône,àregarder sans moderation,j avais peur que 50 minutes soit trop court mais non,tout est bien ficele.j ai une bonne collection de dvd (plusieurs dizaines)et je classe ce genre de parry mason en tete de
Periode vanaf 24-02-2015 naar 08-06-2020
| | 08-06-2020
got this as a gift for brother he was delighted.
| | 01-11-2019
Eccezionali gli attori e di notevole livello le storie. Nessuna violenza gratuita. Molto comoda la sottotitolatura per chi non è madrelingua inglese. La dizione degli attori comunque è molto chiara e priva di slang. Rivedere i Perry Mason degli anni '50 è consolante poiché essi sono la testimonianza di un'epoca nella quale e l'intelligenza riversata nelle trame e la bravura degli attori compensavano largamente la relativa semplicità dei mezzi utilizzati.
| | sehr gut | 10-09-2019
würde es wieder kaufenn
| | Endlich auf DVD | 10-03-2019
Sehr gute Box in deutscher und englischer Sprache
| | Bitte mehr Folgen auf Deutsch! | 15-10-2018
Bitte mehr, mehr, mehr ...
| | 29-04-2017
this series of perry mason dvds keep you guessing who is the murderer I find them Moorish tales
| | 09-03-2017
cette série en noir et blanc est bien menée, les acteurs sont très bon et cela fait plaisir de connaître les premiers épisode de Perry Mason.
| | perry mason | 20-05-2016
tolle serie,sollte mehr staffeln auf deutsch geben.gute qalität.hat mir sehr gut gefallen.wollte mehr staffeln kaufen aber leider gibt es nur zwei boxen also vier staffeln auf deutsch.
| | Tolle alte Serie | 07-10-2015
Die Serie ist toll, Raymond Burr in seiner Glanzrolle finde ich. Die 1 Staffel hat 39 Folgen. Eine Besser als die andere finde ich. Zur Box selbst ist Stabiel. Alle 10 DVDs kann man schön herausnehmen. Auf der Rückseite des Coffers gibt es eine Episodenbeschreibung aller Folgen. Eine schöne Box.
| | ZWAR NUR IN SCHWARZ WEISS, ABER WAS SOLLS, ES....................... | 04-09-2015
SIND JA SCHLIESSLICH DIE 2 ERSTEN STAFFELN. UND DAS ZU EINEM SUPERPREIS VON UM DIE 10 EURO, DA KANN MAN NICHT MECKERN. ICH LIEBE DIESE ART DER UNTERHALTUNG.
| | Gute DVD | 16-07-2015
Bin begeistert.Trotz des Alters eine hervorragende Bild und Tonqualität.Man kann die Filme in Deutsch oder Englisch,mit oder ohne Untertitel ansehen.
| | 24-02-2015
c est dommage qu il ni a pas plus d etoiles 5 ce n est pas assez c est 10 que je mets.j ai mis le nez dedans et j ai arrete pour en avoir pour les autres jours,on ne voit pas le temps passer j etais captive j ai regarde 3 disques,et le lendemain 3 autres.ce n est pas une serie mais une icône,àregarder sans moderation,j avais peur que 50 minutes soit trop court mais non,tout est bien ficele.j ai une bonne collection de dvd (plusieurs dizaines)et je classe ce genre de parry mason en tete de
Periode vanaf 01-11-2018 naar 01-11-2018
| | Perry Mason - Season 1, Volume 1 und 2 | 01-11-2018
alles bestens, gerne wieder.
We konden geen ervaring als tekst vinden
We konden geen ervaring als tekst vinden
Periode vanaf 28-02-2020 naar 28-02-2020
| | 28-02-2020
Purtroppo non mi sono reso conto che era la versione tedesca!!!!!

Authenticiteit van recensies

Trustami is een onafhankelijke dienstverlener voor het tonen van externe reviews. Trustami importeert klantbeoordelingen van platforms van derden. Helaas kunnen we de authenticiteit van alle beoordelingen die we automatisch verzamelen niet verifiëren. Daarom kan Trustami in het geval van geïmporteerde beoordelingen niet garanderen dat deze beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Productinformatie


Perry Mason - Season 1, Volume 1 und 2 (DVDs) (2014)
Beschrijving: s/wPerry Mason ist ein hervorragender Rechtsanwalt. Er verteidigt Menschen, die unschuldig unter Mordverdacht geraten sind. Anhand einer aufwendig zusammengetragenen Indizienkette beweist Mason vor Gericht die Unschuld seines Mandanten und entlarvt den wahren Täter, oft indem er ihn im Zeugenstand zum Geständnis bringt. Der Privatdetektiv Paul Drake und seine Sekretärin Della Street unterstützen Mason bei den Ermittlungen.Episoden:Vol. 1:Disc 1:01 Der Fall mit den zwei Revolvern02 Der Fall mit ...
Categorie(ën):
Books, Movies & Music

Laatste update: 11-06-2024

Beoordeel dit product

Wilt u uw ervaringen met dit product delen? Schrijf dan nu een review en help andere consumenten met hun aankoopbeslissing.

5 / 5 sterren
Beoordeel nu
Nu hebben we alleen wat informatie over u nodig.

* Ik heb de Privacybeleid gelezen en accepteer deze.

* Ik heb de Bekijk de richtlijnen voor indiening gelezen en accepteer deze.

Beoordeel nu
Uw recensie is geregistreerd en wordt beoordeeld. Bedankt voor je ondersteuning!
Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw of neem direct contact met ons op!

Wat is Trustami

Trustami scant regelmatig het internet op nieuwe reviews en verzamelt deze op één plek, zodat ze in één oogopslag beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. We willen het elke internetgebruiker zo makkelijk mogelijk maken om producten op te zoeken. In plaats van te vertrouwen op slechts één bron, bieden we één aanspreekpunt om gemakkelijk alle beoordelingen over een product te krijgen. Trustami genereert geen nieuwe reviews en blijft onafhankelijk om het internet transparanter te maken. We zoeken automatisch op populaire internetplatforms en websites om beoordelingen te vinden en producten te identificeren. Onze claim hier is om een nuttige set productinformatie te bieden waar iedereen op kan vertrouwen. De aggregatie van productgegevens wordt zo goed mogelijk gedaan en kan meerdere versies van één product bevatten. Trustami is gemaakt als een project van de Technische Universiteit van Berlijn (TUB) met als doel het internet betrouwbaarder te maken. Onderzoek op het gebied van "Social Media Analytics & Big Data" bij de leerstoel Informatie- en Communicatiemanagement (IKM) leverde een eerste prototype op dat het verzamelen van reputatiedata mogelijk maakte. Met verdere ontwikkeling en financiering werd Trustami een onafhankelijke spin-off.

Trustami-beoordelingsschaal
5,00 - 4,75 Uitstekend
4,75 - 4,25 Zeer goed
4,25 - 3,75 Goed
3,75 - 2,75 Bevredigend
2.75 - 1.75 Voldoende
1,75 - 1,00 Arm