Productbeoordelingen en ervaringen voor
Michelin 671895-120/70/R14 51P - E/C/73dB - Ganzjahresreifen

Excellent
13 Beoordelingen
4,85 / 5,00

Productbeoordelingen

5 Sterren
11
4 Sterren
2
3 Sterren
2 Sterren
1 Sterren
Periode vanaf 12-03-2014 naar 28-06-2019
| | Muy bien | 28-06-2019
Es lo que esperaba
| | 03-06-2019
Me gusto la marca y lo necesitaba para mi moto
| | 08-05-2019
Sehr guter Reifen, sehr schneller Versand und das zu einem top Preis.
| | 04-01-2019
Der Preis sage danke
| | 04-04-2017
Ich bin mit diesem Produkt sehr zufrieden , gute Fahreigenschaften und Verschleiß arm !Diesen Reifen kann man nur weiterempfehlen !Gruß Kalle 1
| | Five Stars | 29-08-2014
Excellent product and reasonable
| | Five Stars | 21-07-2014
works well.
| | 12-03-2014
Der Reifen ist ohne Beanstandungen von meiner Fachfirma installiert worden, das Fahrverhalten ist nicht zu beanstanden. Preis-Leistung stimmt in diesem Fall.
Periode vanaf 12-03-2014 naar 28-06-2019
| | Muy bien | 28-06-2019
Es lo que esperaba
| | 03-06-2019
Me gusto la marca y lo necesitaba para mi moto
| | 08-05-2019
Sehr guter Reifen, sehr schneller Versand und das zu einem top Preis.
| | 04-01-2019
Der Preis sage danke
| | 04-04-2017
Ich bin mit diesem Produkt sehr zufrieden , gute Fahreigenschaften und Verschleiß arm !Diesen Reifen kann man nur weiterempfehlen !Gruß Kalle 1
| | Five Stars | 29-08-2014
Excellent product and reasonable
| | Five Stars | 21-07-2014
works well.
| | 12-03-2014
Der Reifen ist ohne Beanstandungen von meiner Fachfirma installiert worden, das Fahrverhalten ist nicht zu beanstanden. Preis-Leistung stimmt in diesem Fall.
We konden geen ervaring als tekst vinden
We konden geen ervaring als tekst vinden
We konden geen ervaring als tekst vinden
We konden geen ervaring als tekst vinden

Authenticiteit van recensies

Trustami is een onafhankelijke dienstverlener voor het tonen van externe reviews. Trustami importeert klantbeoordelingen van platforms van derden. Helaas kunnen we de authenticiteit van alle beoordelingen die we automatisch verzamelen niet verifiëren. Daarom kan Trustami in het geval van geïmporteerde beoordelingen niet garanderen dat deze beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Productinformatie


Michelin 671895-120/70/R14 51P - E/C/73dB - Ganzjahresreifen
Beschrijving: Michelin - City Grip - 120/70-12M/C 51P - Summer Tyre (Scooter)
Categorie(ën):
Car & Motorsports

Laatste update: 05-03-2024

Wat is Trustami

Trustami scant regelmatig het internet op nieuwe reviews en verzamelt deze op één plek, zodat ze in één oogopslag beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. We willen het elke internetgebruiker zo makkelijk mogelijk maken om producten op te zoeken. In plaats van te vertrouwen op slechts één bron, bieden we één aanspreekpunt om gemakkelijk alle beoordelingen over een product te krijgen. Trustami genereert geen nieuwe reviews en blijft onafhankelijk om het internet transparanter te maken. We zoeken automatisch op populaire internetplatforms en websites om beoordelingen te vinden en producten te identificeren. Onze claim hier is om een nuttige set productinformatie te bieden waar iedereen op kan vertrouwen. De aggregatie van productgegevens wordt zo goed mogelijk gedaan en kan meerdere versies van één product bevatten. Trustami is gemaakt als een project van de Technische Universiteit van Berlijn (TUB) met als doel het internet betrouwbaarder te maken. Onderzoek op het gebied van "Social Media Analytics & Big Data" bij de leerstoel Informatie- en Communicatiemanagement (IKM) leverde een eerste prototype op dat het verzamelen van reputatiedata mogelijk maakte. Met verdere ontwikkeling en financiering werd Trustami een onafhankelijke spin-off.

Trustami-beoordelingsschaal
5,00 - 4,75 Uitstekend
4,75 - 4,25 Zeer goed
4,25 - 3,75 Goed
3,75 - 2,75 Bevredigend
2.75 - 1.75 Voldoende
1,75 - 1,00 Arm

Probleem met product melden

Het getoonde product is onjuist of incompleet?

Help ons dit probleem op te lossen door dit product te melden.

Rapporteer product
Product succesvol gerapporteerd.
Ons team zal uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.
Helaas konden we uw verzoek niet verwerken.
Stuur ons een e-mail naar support@trustami.com