Productbeoordelingen en ervaringen voor
HAKU Möbel Beistelltisch, Massivholz, weiß, 45 x 45 x 51 cm

Zeer goed
13 Beoordelingen
4,46 / 5,00

Productbeoordelingen

8 Beoordelingen
4 Beoordelingen
4 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

HAKU Möbel Beistelltisch, Massivholz, weiß, Ø: 48 x 51 cm
HAKU Möbel Beistelltisch, Massivholz, weiß, 45 x 45 x 51 cm
HAKU Möbel Konsole, Massivholz, weiß, 36 x 43 x 76 cm
HAKU Möbel Konsole, Massivholz, weiß, 30 x 30 x 71 cm
HAKU Möbel Beistelltisch, Massivholz, weiß, Ø: 48 x 51 cm
Haku Möbel Mesa Auxiliar, Madera Maciza, Blanco, Ø: 48 x 51 cm
Haku Möbel Mesa Auxiliar, Madera Maciza, Blanco, 45 x 45 x 51 cm
Haku Möbel consola, madera maciza, blanca, 36 x 43 x 76 cm
Haku Möbel consola, madera maciza, blanca, 30 x 30 x 71 cm
Haku Möbel Consolle, Bianco, 30 x 30 x 71 cm
Haku Möbel Nachtkastje, massief hout, wit, 30 x 30 x 71 cm
81-1981 Chevrolet Pickup Ck Rv Silverado Condenser
Haku Möbel Nachtkastje, massief hout, wit, 36 x 43 x 76 cm
Haku Möbel Consolle, Bianco, 36 x 43 x 76 cm
Haku Moebel Console, Bois Massif, Blanc, 36 x 43 x 76 cm
Haku Moebel Console, Bois Massif, Blanc, 30 x 30 x 71 cm
HAKU Furniture Console, White, 36 x 43 x 76 cm
Haku Möbel Bijzettafel, massief hout, wit, Ø: 48 x 51 cm
Haku Möbel Tavolino Basso, Legno Massello, Bianco, 45 x 45 x 51 cm
Haku Moebel Table d'appoint, Bois Massif, Blanc, 45 x 45 x 51 cm
HAKU Furniture Side Table, White, 45 x 45 x 51 cm
Haku Möbel Bijzettafel, massief hout, wit, 45 x 45 x 51 cm
HAKU Furniture Side Table, White, 48 x 51 cm
HAKU Furniture Console, White, 30 x 30 x 71 cm
Haku Möbel Tavolino Basso, Legno Massello, Bianco, 48 x 51 cm
Haku Moebel Table d'appoint, Bois Massif, Blanc, Ø: 48 x 51 cm
Qualis 18342 Sway Bar Link Or Kit
Qualis 18340 Sway Bar Link Or Kit

Productbeoordelingen

5 Sterren
6
4 Sterren
7
3 Sterren
2 Sterren
1 Sterren
Periode vanaf 15-01-2021 naar 15-01-2022
| | Sehr zufrieden - Hinkuker einfach! | 15-01-2022
Elegant und praktisch.
| | Haku-Möbel Beistelltisch | 22-06-2021
Ich habe diesen Tisch 2 mal nutzte ihn als Nachtisch Lieferung war schnell Aufbau leicht aber beide Tische waren beschmiert. Das war nicht so toll. Ich würde sie aber trotzdem weiter empfehlen.
| KL | Beistelltisch | 12-04-2021
Gut
| KL | Super Beistelltisch | 18-02-2021
Dieser Artikel ist bei real.de ca. 30,00 € billiger als bei Baur
| KL | Beistelltisch | 15-01-2021
Sehr gut. Er ist so wie auf dem Foto abgebildet und ließ sich leicht montieren.
Periode vanaf 18-02-2021 naar 15-01-2022
| | Sehr zufrieden - Hinkuker einfach! | 15-01-2022
Elegant und praktisch.
| KL | Super Beistelltisch | 18-02-2021
Dieser Artikel ist bei real.de ca. 30,00 € billiger als bei Baur
Periode vanaf 15-01-2021 naar 22-06-2021
| | Haku-Möbel Beistelltisch | 22-06-2021
Ich habe diesen Tisch 2 mal nutzte ihn als Nachtisch Lieferung war schnell Aufbau leicht aber beide Tische waren beschmiert. Das war nicht so toll. Ich würde sie aber trotzdem weiter empfehlen.
| KL | Beistelltisch | 12-04-2021
Gut
| KL | Beistelltisch | 15-01-2021
Sehr gut. Er ist so wie auf dem Foto abgebildet und ließ sich leicht montieren.
We konden geen ervaring als tekst vinden
We konden geen ervaring als tekst vinden
We konden geen ervaring als tekst vinden

Authenticiteit van recensies

Trustami is een onafhankelijke dienstverlener voor het tonen van externe reviews. Trustami importeert klantbeoordelingen van platforms van derden. Helaas kunnen we de authenticiteit van alle beoordelingen die we automatisch verzamelen niet verifiëren. Daarom kan Trustami in het geval van geïmporteerde beoordelingen niet garanderen dat deze beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Productinformatie


HAKU Möbel Beistelltisch, Massivholz, weiß, 45 x 45 x 51 cm
Beschrijving: Größe: 45 x 45 x 51 cm Beistelltisch - Gestell aus Massivholz in weiß lackiert, Ablage aus MDF in weiß lackiert
Categorie(ën):
House & Garden | Car & Motorsports

Laatste update: 17-02-2024

Wat is Trustami

Trustami scant regelmatig het internet op nieuwe reviews en verzamelt deze op één plek, zodat ze in één oogopslag beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. We willen het elke internetgebruiker zo makkelijk mogelijk maken om producten op te zoeken. In plaats van te vertrouwen op slechts één bron, bieden we één aanspreekpunt om gemakkelijk alle beoordelingen over een product te krijgen. Trustami genereert geen nieuwe reviews en blijft onafhankelijk om het internet transparanter te maken. We zoeken automatisch op populaire internetplatforms en websites om beoordelingen te vinden en producten te identificeren. Onze claim hier is om een nuttige set productinformatie te bieden waar iedereen op kan vertrouwen. De aggregatie van productgegevens wordt zo goed mogelijk gedaan en kan meerdere versies van één product bevatten. Trustami is gemaakt als een project van de Technische Universiteit van Berlijn (TUB) met als doel het internet betrouwbaarder te maken. Onderzoek op het gebied van "Social Media Analytics & Big Data" bij de leerstoel Informatie- en Communicatiemanagement (IKM) leverde een eerste prototype op dat het verzamelen van reputatiedata mogelijk maakte. Met verdere ontwikkeling en financiering werd Trustami een onafhankelijke spin-off.

Trustami-beoordelingsschaal
5,00 - 4,75 Uitstekend
4,75 - 4,25 Zeer goed
4,25 - 3,75 Goed
3,75 - 2,75 Bevredigend
2.75 - 1.75 Voldoende
1,75 - 1,00 Arm

Probleem met product melden

Het getoonde product is onjuist of incompleet?

Help ons dit probleem op te lossen door dit product te melden.

Rapporteer product
Product succesvol gerapporteerd.
Ons team zal uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.
Helaas konden we uw verzoek niet verwerken.
Stuur ons een e-mail naar support@trustami.com