Productbeoordelingen en ervaringen voor
BAUKNECHT Induktions-Kochfeld von SCHOTT CERAN® CTAI 9740C IN, mit CombiCook-Kochzone

Zeer goed
5 Beoordelingen
4,60 / 5,00

Productbeoordelingen

1 Beoordelingen
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

BAUKNECHT CTAI 9740C IN Glas (775 mm breit, 4 Kochfelder) | MediaMarkt
4 Beoordelingen
2 Beoordelingen
2 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

BAUKNECHT Induktions-Kochfeld von SCHOTT CERAN® CTAI 9740C IN, mit CombiCook-Kochzone

Productbeoordelingen

5 Sterren
3
4 Sterren
2
3 Sterren
2 Sterren
1 Sterren
Periode vanaf 21-08-2017 naar 09-02-2019
| | Tolles Produkt | 09-02-2019
Schnelle Lieferung. Auch der Einbau ging kinderleicht. Die Verarbeitung ist sehr edel und hochwertig. Einfache Bedienung. Von mir gibt's ne absolute Kaufempfehlung.
| | schönes kochfeld | 25-03-2018
in der handhabung muss man etwas geübt sein kann es trotzdem nur empfehlen es ist schön anzusehen
| | Super,da macht kochen Spaß | 18-02-2018
Einfach zu bedienen,super ausstattung ein tolles Feld.
| | Für den Preis... | 14-12-2017
...einfach unschlagbar. Selbst eingebaut, funktioniert, sieht super aus und von der Lautstärke her für Indukionskochfelder völlig in Ordnung. Es liegt eh immer an dem Equipment was man benutzt.
| | TOP Kochfeld | 21-08-2017
Wir sind voll zufrieden. Besonders die Kombination der kleineren Kochfelder zu einem großen / Kasserolle fähigem Kochfeld ist für uns sehr angenehm.
Periode vanaf 18-02-2018 naar 09-02-2019
| | Tolles Produkt | 09-02-2019
Schnelle Lieferung. Auch der Einbau ging kinderleicht. Die Verarbeitung ist sehr edel und hochwertig. Einfache Bedienung. Von mir gibt's ne absolute Kaufempfehlung.
| | schönes kochfeld | 25-03-2018
in der handhabung muss man etwas geübt sein kann es trotzdem nur empfehlen es ist schön anzusehen
| | Super,da macht kochen Spaß | 18-02-2018
Einfach zu bedienen,super ausstattung ein tolles Feld.
Periode vanaf 21-08-2017 naar 14-12-2017
| | Für den Preis... | 14-12-2017
...einfach unschlagbar. Selbst eingebaut, funktioniert, sieht super aus und von der Lautstärke her für Indukionskochfelder völlig in Ordnung. Es liegt eh immer an dem Equipment was man benutzt.
| | TOP Kochfeld | 21-08-2017
Wir sind voll zufrieden. Besonders die Kombination der kleineren Kochfelder zu einem großen / Kasserolle fähigem Kochfeld ist für uns sehr angenehm.
We konden geen ervaring als tekst vinden
We konden geen ervaring als tekst vinden
We konden geen ervaring als tekst vinden

Authenticiteit van recensies

Trustami is een onafhankelijke dienstverlener voor het tonen van externe reviews. Trustami importeert klantbeoordelingen van platforms van derden. Helaas kunnen we de authenticiteit van alle beoordelingen die we automatisch verzamelen niet verifiëren. Daarom kan Trustami in het geval van geïmporteerde beoordelingen niet garanderen dat deze beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Productinformatie


BAUKNECHT Induktions-Kochfeld von SCHOTT CERAN® CTAI 9740C IN, mit CombiCook-Kochzone
Beschrijving: Artikelnummer: 2214751 TOP 4 • Facettenschliff vorne • Einfache Bedienung durch vorne angeordnete Bedienelemente • 4 elektronisch geregelte Induktions-Kochzonen, mit Turbostufe, davon 2 CombiCook Kochzonen • Alle Kochzonen mit BoosterFunktion
Categorie(ën):
House & Garden

Laatste update: 10-06-2024

Beoordeel dit product

Wilt u uw ervaringen met dit product delen? Schrijf dan nu een review en help andere consumenten met hun aankoopbeslissing.

5 / 5 sterren
Beoordeel nu
Nu hebben we alleen wat informatie over u nodig.

* Ik heb de Privacybeleid gelezen en accepteer deze.

* Ik heb de Bekijk de richtlijnen voor indiening gelezen en accepteer deze.

Beoordeel nu
Uw recensie is geregistreerd en wordt beoordeeld. Bedankt voor je ondersteuning!
Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw of neem direct contact met ons op!

Wat is Trustami

Trustami scant regelmatig het internet op nieuwe reviews en verzamelt deze op één plek, zodat ze in één oogopslag beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. We willen het elke internetgebruiker zo makkelijk mogelijk maken om producten op te zoeken. In plaats van te vertrouwen op slechts één bron, bieden we één aanspreekpunt om gemakkelijk alle beoordelingen over een product te krijgen. Trustami genereert geen nieuwe reviews en blijft onafhankelijk om het internet transparanter te maken. We zoeken automatisch op populaire internetplatforms en websites om beoordelingen te vinden en producten te identificeren. Onze claim hier is om een nuttige set productinformatie te bieden waar iedereen op kan vertrouwen. De aggregatie van productgegevens wordt zo goed mogelijk gedaan en kan meerdere versies van één product bevatten. Trustami is gemaakt als een project van de Technische Universiteit van Berlijn (TUB) met als doel het internet betrouwbaarder te maken. Onderzoek op het gebied van "Social Media Analytics & Big Data" bij de leerstoel Informatie- en Communicatiemanagement (IKM) leverde een eerste prototype op dat het verzamelen van reputatiedata mogelijk maakte. Met verdere ontwikkeling en financiering werd Trustami een onafhankelijke spin-off.

Trustami-beoordelingsschaal
5,00 - 4,75 Uitstekend
4,75 - 4,25 Zeer goed
4,25 - 3,75 Goed
3,75 - 2,75 Bevredigend
2.75 - 1.75 Voldoende
1,75 - 1,00 Arm