Productbeoordelingen en ervaringen voor
X-Men Next Dimension

Bevredigend
3 Beoordelingen
3,67 / 5,00

Productbeoordelingen

2 Beoordelingen
0 Beoordelingen
1 Beoordelingen
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

X-Men Next Dimension
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

X-Men: Next Dimension (Nintendo GameCube, 2002, DVD-Box)

Productbeoordelingen

5 Sterren
4 Sterren
2
3 Sterren
1
2 Sterren
1 Sterren
Periode vanaf 17-12-2002 naar 08-01-2006
| | FANtasssssstisch | 08-01-2006
Tolle Grafik, gefällt mir entgegen meinen sonstigen Vorlieben sehr gut. Bin bei Kampfspielen lieber Zuschauer, statt mir selbst die Finger bei komplizierten Kombos zu vernoten. Aber ich liebe X-Men: Filme, Comix, Zeichentrick,... die Macher haben sich echt grandiose Ortswechsel bei dem Spiel ausgedacht. SuBÄR !
| | Mutanten Rumble.... | 17-12-2002
Die Kinder des Atoms sind wieder da und verleihen dem Nahkampf eine völlig neue Dimension. Insgesamt gibt es 24 Spielfiguren, von den heroischen Typen wie Wolverine, Cyclops, Beast und Storm über die Schurken Magneto, Sabretooth und Toad bis hin zum übergrossen Sentinel. Next Dimension kann seine Erfolgshoffnungen auf einen beeindruckenden Stammbaum stützen: Paradox verfeinert seine kombinationsbasierte Kampfformel seit den Tagen des legendären verbotenen Thrill Kill und mischte es mit einer
We konden geen ervaring als tekst vinden
Periode vanaf 17-12-2002 naar 17-12-2002
| | Mutanten Rumble.... | 17-12-2002
Die Kinder des Atoms sind wieder da und verleihen dem Nahkampf eine völlig neue Dimension. Insgesamt gibt es 24 Spielfiguren, von den heroischen Typen wie Wolverine, Cyclops, Beast und Storm über die Schurken Magneto, Sabretooth und Toad bis hin zum übergrossen Sentinel. Next Dimension kann seine Erfolgshoffnungen auf einen beeindruckenden Stammbaum stützen: Paradox verfeinert seine kombinationsbasierte Kampfformel seit den Tagen des legendären verbotenen Thrill Kill und mischte es mit einer
Periode vanaf 08-01-2006 naar 08-01-2006
| | FANtasssssstisch | 08-01-2006
Tolle Grafik, gefällt mir entgegen meinen sonstigen Vorlieben sehr gut. Bin bei Kampfspielen lieber Zuschauer, statt mir selbst die Finger bei komplizierten Kombos zu vernoten. Aber ich liebe X-Men: Filme, Comix, Zeichentrick,... die Macher haben sich echt grandiose Ortswechsel bei dem Spiel ausgedacht. SuBÄR !
We konden geen ervaring als tekst vinden
We konden geen ervaring als tekst vinden

Authenticiteit van recensies

Trustami is een onafhankelijke dienstverlener voor het tonen van externe reviews. Trustami importeert klantbeoordelingen van platforms van derden. Helaas kunnen we de authenticiteit van alle beoordelingen die we automatisch verzamelen niet verifiëren. Daarom kan Trustami in het geval van geïmporteerde beoordelingen niet garanderen dat deze beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Productinformatie


X-Men Next Dimension
Beschrijving: Produktbeschreibung Erlebe unglaubliche Schlachten zwischen Superhelden, kämpfe dir den Weg durch riesige 3D-Level und nimm es mit 24 der beliebtesten X-Men-Charakteren auf. Bei diesen Kämpfen gibt es keine Grenzen, keine Barrieren können dich aufhalten. Knallharte Superhelden-Schalchten - deine Kräfte sind einfach umwerfend! FEATURES: - MEGA-MUTANTEN! Wähle aus 24 beliebten (darunter 4 geheimen!) X-MEN-Charakteren. - EINZIGARTIGE KRÄFTE! Alle X-MEN haben ihre typischen Mutantenfähigkeiten ...
Categorie(ën):
Gaming, Toys & Board Games

Laatste update: 14-04-2024

Wat is Trustami

Trustami scant regelmatig het internet op nieuwe reviews en verzamelt deze op één plek, zodat ze in één oogopslag beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. We willen het elke internetgebruiker zo makkelijk mogelijk maken om producten op te zoeken. In plaats van te vertrouwen op slechts één bron, bieden we één aanspreekpunt om gemakkelijk alle beoordelingen over een product te krijgen. Trustami genereert geen nieuwe reviews en blijft onafhankelijk om het internet transparanter te maken. We zoeken automatisch op populaire internetplatforms en websites om beoordelingen te vinden en producten te identificeren. Onze claim hier is om een nuttige set productinformatie te bieden waar iedereen op kan vertrouwen. De aggregatie van productgegevens wordt zo goed mogelijk gedaan en kan meerdere versies van één product bevatten. Trustami is gemaakt als een project van de Technische Universiteit van Berlijn (TUB) met als doel het internet betrouwbaarder te maken. Onderzoek op het gebied van "Social Media Analytics & Big Data" bij de leerstoel Informatie- en Communicatiemanagement (IKM) leverde een eerste prototype op dat het verzamelen van reputatiedata mogelijk maakte. Met verdere ontwikkeling en financiering werd Trustami een onafhankelijke spin-off.

Trustami-beoordelingsschaal
5,00 - 4,75 Uitstekend
4,75 - 4,25 Zeer goed
4,25 - 3,75 Goed
3,75 - 2,75 Bevredigend
2.75 - 1.75 Voldoende
1,75 - 1,00 Arm

Probleem met product melden

Het getoonde product is onjuist of incompleet?

Help ons dit probleem op te lossen door dit product te melden.

Rapporteer product
Product succesvol gerapporteerd.
Ons team zal uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.
Helaas konden we uw verzoek niet verwerken.
Stuur ons een e-mail naar support@trustami.com