Productbeoordelingen en ervaringen voor
Polisport 8305100028

Goed
16 Beoordelingen
4,13 / 5,00

Productbeoordelingen

6 Beoordelingen
1 Beoordelingen
1 Beoordelingen
1 Beoordelingen
2 Beoordelingen
1 Beoordelingen

Polisport 8305100028 Handguard
10 Beoordelingen
9 Beoordelingen
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

Polisport Hand Guards Evolution Blue Kreidler Enduro 125 Enduro125
Polisport 8305100028

Productbeoordelingen

5 Sterren
10
4 Sterren
2
3 Sterren
1
2 Sterren
2
1 Sterren
1
Periode vanaf 18-03-2016 naar 26-02-2021
| | War ein bisschen schwierig | 26-02-2021
Der Bremsflüssigkeitsbehälter ist im weg da muß Mann ausklinken die Kabel bisschen anders legen und so bisschen Fummel aber das Produkt ist sehr gut für den Preis am ände Sieht es sehr gut aus.
| | Good | 24-02-2021
Good item easy to fit
| | Wer billig kauft... kauft zweimal... | 20-07-2019
Kunstoff Brach beim montieren.... somit unbrauchbar. Dafür sind die 20 Euro echt zu schade. Montagekit alles dabei, Material... naja. Hätte ich wohl gleich in bessere investieren sollen.
| | windschutz | 23-09-2018
zweckmäßig
| | Alles Bestens | 16-10-2017
Gute Ware, leicht zu montieren!
| | schlecht | 19-03-2017
ich habe ein Yamaha Raptor Quad und eine KTM. an keines der beiden Maschinen passen die Halterungen. Ich habe noch nie soeinen kleinen Schellendurchmesser gesehen, könnte ich mir an meinen Zeigefinger stecken aber in keinem Fall an irgendeinen Lenker. 20€ sagen alles... "you get what you pay for"
| | Das Quad mal ein bisschen pimpen... | 20-02-2017
Ich bin besitzer eines blaues Kymco maxxer 250 Quad. Wollte es mit diesen Protektoren optisch ein bisschen aufwerten.Optisch macht es was her. Die Montage allerdings war ein Drama, was aber denke ich mehr an dem extrem gekrümmten Lenker des Quad liegt. Es mussten provisorisch Adapter angefertigt werden. Außen an den Schrauben ist mir aufgefallen, dass der Kunststoff sofort weiß anläuft, sowie man die Schrauben etwas fester anzieht. Hier ist Vorsicht geboten! Ansonsten Top.
| | Gute Guards | 28-10-2016
Sind zwar schwer zu montieren da jedes Motorrad seine Unterschiedlichkeiten hat aber sind das Geld auf jeden Fall wert
| | Super Sache | 27-06-2016
Super Händler UK-Motors, immer wieder gerne! Und Polisport in Plastikparts für Enduros ungeschlagen. Ich bin sehr zufrieden.
| | Zufrieden | 19-06-2016
sehr leichte Montage ohne viel Werkzeug
| | Passt perfekt zur Kawasaki Kmx 125 | 16-04-2016
Passen super auf meine Kmx 125 und and sogar 10 euro billiger als auf ebay! Also Preis Leistung bis jetzt sehr gut.
| | Gute Ware bei guten Verkäufer... | 18-03-2016
Material einwandfrei...Optik so wie die Bilder...Montage Zubehör fehlerfrei und alles vorhanden...Ich würd nen grünen Stern geben für den super schnellen Versand! Lob an den Verkäufer!!!Den Stern Abzug bekommt es aber für die IngenieureBzw Designer der Teile...Universal hin oder her... Keine verstau Möglichkeiten von Seilzügn oder Bremsanlagen. Das Material wird auf seine Belastbarkeits Grenze gebracht sofern der Lenker net sehr lang ist...Der Heissluft Föhn hilft dem Material nicht unter vollen
Periode vanaf 16-04-2016 naar 26-02-2021
| | War ein bisschen schwierig | 26-02-2021
Der Bremsflüssigkeitsbehälter ist im weg da muß Mann ausklinken die Kabel bisschen anders legen und so bisschen Fummel aber das Produkt ist sehr gut für den Preis am ände Sieht es sehr gut aus.
| | Good | 24-02-2021
Good item easy to fit
| | windschutz | 23-09-2018
zweckmäßig
| | Alles Bestens | 16-10-2017
Gute Ware, leicht zu montieren!
| | Gute Guards | 28-10-2016
Sind zwar schwer zu montieren da jedes Motorrad seine Unterschiedlichkeiten hat aber sind das Geld auf jeden Fall wert
| | Super Sache | 27-06-2016
Super Händler UK-Motors, immer wieder gerne! Und Polisport in Plastikparts für Enduros ungeschlagen. Ich bin sehr zufrieden.
| | Zufrieden | 19-06-2016
sehr leichte Montage ohne viel Werkzeug
| | Passt perfekt zur Kawasaki Kmx 125 | 16-04-2016
Passen super auf meine Kmx 125 und and sogar 10 euro billiger als auf ebay! Also Preis Leistung bis jetzt sehr gut.
Periode vanaf 18-03-2016 naar 18-03-2016
| | Gute Ware bei guten Verkäufer... | 18-03-2016
Material einwandfrei...Optik so wie die Bilder...Montage Zubehör fehlerfrei und alles vorhanden...Ich würd nen grünen Stern geben für den super schnellen Versand! Lob an den Verkäufer!!!Den Stern Abzug bekommt es aber für die IngenieureBzw Designer der Teile...Universal hin oder her... Keine verstau Möglichkeiten von Seilzügn oder Bremsanlagen. Das Material wird auf seine Belastbarkeits Grenze gebracht sofern der Lenker net sehr lang ist...Der Heissluft Föhn hilft dem Material nicht unter vollen
Periode vanaf 20-02-2017 naar 20-02-2017
| | Das Quad mal ein bisschen pimpen... | 20-02-2017
Ich bin besitzer eines blaues Kymco maxxer 250 Quad. Wollte es mit diesen Protektoren optisch ein bisschen aufwerten.Optisch macht es was her. Die Montage allerdings war ein Drama, was aber denke ich mehr an dem extrem gekrümmten Lenker des Quad liegt. Es mussten provisorisch Adapter angefertigt werden. Außen an den Schrauben ist mir aufgefallen, dass der Kunststoff sofort weiß anläuft, sowie man die Schrauben etwas fester anzieht. Hier ist Vorsicht geboten! Ansonsten Top.
Periode vanaf 20-07-2019 naar 20-07-2019
| | Wer billig kauft... kauft zweimal... | 20-07-2019
Kunstoff Brach beim montieren.... somit unbrauchbar. Dafür sind die 20 Euro echt zu schade. Montagekit alles dabei, Material... naja. Hätte ich wohl gleich in bessere investieren sollen.
Periode vanaf 19-03-2017 naar 19-03-2017
| | schlecht | 19-03-2017
ich habe ein Yamaha Raptor Quad und eine KTM. an keines der beiden Maschinen passen die Halterungen. Ich habe noch nie soeinen kleinen Schellendurchmesser gesehen, könnte ich mir an meinen Zeigefinger stecken aber in keinem Fall an irgendeinen Lenker. 20€ sagen alles... "you get what you pay for"

Authenticiteit van recensies

Trustami is een onafhankelijke dienstverlener voor het tonen van externe reviews. Trustami importeert klantbeoordelingen van platforms van derden. Helaas kunnen we de authenticiteit van alle beoordelingen die we automatisch verzamelen niet verifiëren. Daarom kan Trustami in het geval van geïmporteerde beoordelingen niet garanderen dat deze beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Productinformatie


Polisport 8305100028
Beschrijving: Idiotensicherer Handschutz, jetzt mit verbessertem Montagekit. Die INTEGRAL-Linie gibt es nun schon seit einer gefühlten Ewigkeit.
Categorie(ën):
Car & Motorsports

Laatste update: 08-04-2024

Wat is Trustami

Trustami scant regelmatig het internet op nieuwe reviews en verzamelt deze op één plek, zodat ze in één oogopslag beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. We willen het elke internetgebruiker zo makkelijk mogelijk maken om producten op te zoeken. In plaats van te vertrouwen op slechts één bron, bieden we één aanspreekpunt om gemakkelijk alle beoordelingen over een product te krijgen. Trustami genereert geen nieuwe reviews en blijft onafhankelijk om het internet transparanter te maken. We zoeken automatisch op populaire internetplatforms en websites om beoordelingen te vinden en producten te identificeren. Onze claim hier is om een nuttige set productinformatie te bieden waar iedereen op kan vertrouwen. De aggregatie van productgegevens wordt zo goed mogelijk gedaan en kan meerdere versies van één product bevatten. Trustami is gemaakt als een project van de Technische Universiteit van Berlijn (TUB) met als doel het internet betrouwbaarder te maken. Onderzoek op het gebied van "Social Media Analytics & Big Data" bij de leerstoel Informatie- en Communicatiemanagement (IKM) leverde een eerste prototype op dat het verzamelen van reputatiedata mogelijk maakte. Met verdere ontwikkeling en financiering werd Trustami een onafhankelijke spin-off.

Trustami-beoordelingsschaal
5,00 - 4,75 Uitstekend
4,75 - 4,25 Zeer goed
4,25 - 3,75 Goed
3,75 - 2,75 Bevredigend
2.75 - 1.75 Voldoende
1,75 - 1,00 Arm

Probleem met product melden

Het getoonde product is onjuist of incompleet?

Help ons dit probleem op te lossen door dit product te melden.

Rapporteer product
Product succesvol gerapporteerd.
Ons team zal uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.
Helaas konden we uw verzoek niet verwerken.
Stuur ons een e-mail naar support@trustami.com