Productbeoordelingen en ervaringen voor
InLine Modularkabel - 6adrig Flachband weiß - 100m Ring, 69986W (4043718075928)

Voldoende
2 Beoordelingen
2,50 / 5,00

Productbeoordelingen

5 Sterren
4 Sterren
1
3 Sterren
2 Sterren
1 Sterren
1
Periode vanaf 30-01-2020 naar 23-05-2021
| | 23-05-2021
Besides being very thin, this is not copper. Upon soldering onto it the surface immediately oxidized. After scraping the surface clean, the material appears to be aluminum. The resistance is high. One wire measures 51,8 ohm (100 meters)The worst part is the manufacture even lied about it. As you can see in Q&A, I asked if this was a copper or aluminum cable, and the answer was - This is copper. BAD LIE
| | Kannst Du benutzen aber vorsichtig | 30-01-2020
Sehr anfällig und dünn
We konden geen ervaring als tekst vinden
Periode vanaf 30-01-2020 naar 30-01-2020
| | Kannst Du benutzen aber vorsichtig | 30-01-2020
Sehr anfällig und dünn
We konden geen ervaring als tekst vinden
We konden geen ervaring als tekst vinden
Periode vanaf 23-05-2021 naar 23-05-2021
| | 23-05-2021
Besides being very thin, this is not copper. Upon soldering onto it the surface immediately oxidized. After scraping the surface clean, the material appears to be aluminum. The resistance is high. One wire measures 51,8 ohm (100 meters)The worst part is the manufacture even lied about it. As you can see in Q&A, I asked if this was a copper or aluminum cable, and the answer was - This is copper. BAD LIE

Authenticiteit van recensies

Trustami is een onafhankelijke dienstverlener voor het tonen van externe reviews. Trustami importeert klantbeoordelingen van platforms van derden. Helaas kunnen we de authenticiteit van alle beoordelingen die we automatisch verzamelen niet verifiëren. Daarom kan Trustami in het geval van geïmporteerde beoordelingen niet garanderen dat deze beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Productinformatie


InLine Modularkabel - 6adrig Flachband weiß - 100m Ring, 69986W (4043718075928)
Beschrijving: Flachbandkabel, 100m RingMantelfarbe weiß6-adrigzum KonfektionierenKabellänge:100 m Kabelfarbe:Weiß- Mantelfarbe weiß.- 6-adrig.- zum Konfektionieren.InLine® Modularkabel, 6adrig Flachband weiß, 100m RingInLine Modular - Telefonkabel in Meterware - 100 m - flach - weiß
Categorie(ën):
Computer, Multimedia & Audio | House & Garden

Laatste update: 17-02-2024

Wat is Trustami

Trustami scant regelmatig het internet op nieuwe reviews en verzamelt deze op één plek, zodat ze in één oogopslag beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. We willen het elke internetgebruiker zo makkelijk mogelijk maken om producten op te zoeken. In plaats van te vertrouwen op slechts één bron, bieden we één aanspreekpunt om gemakkelijk alle beoordelingen over een product te krijgen. Trustami genereert geen nieuwe reviews en blijft onafhankelijk om het internet transparanter te maken. We zoeken automatisch op populaire internetplatforms en websites om beoordelingen te vinden en producten te identificeren. Onze claim hier is om een nuttige set productinformatie te bieden waar iedereen op kan vertrouwen. De aggregatie van productgegevens wordt zo goed mogelijk gedaan en kan meerdere versies van één product bevatten. Trustami is gemaakt als een project van de Technische Universiteit van Berlijn (TUB) met als doel het internet betrouwbaarder te maken. Onderzoek op het gebied van "Social Media Analytics & Big Data" bij de leerstoel Informatie- en Communicatiemanagement (IKM) leverde een eerste prototype op dat het verzamelen van reputatiedata mogelijk maakte. Met verdere ontwikkeling en financiering werd Trustami een onafhankelijke spin-off.

Trustami-beoordelingsschaal
5,00 - 4,75 Uitstekend
4,75 - 4,25 Zeer goed
4,25 - 3,75 Goed
3,75 - 2,75 Bevredigend
2.75 - 1.75 Voldoende
1,75 - 1,00 Arm

Probleem met product melden

Het getoonde product is onjuist of incompleet?

Help ons dit probleem op te lossen door dit product te melden.

Rapporteer product
Product succesvol gerapporteerd.
Ons team zal uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.
Helaas konden we uw verzoek niet verwerken.
Stuur ons een e-mail naar support@trustami.com