Productbeoordelingen en ervaringen voor
Amewi Hammerhead Brushless 1:6 RC Modellauto Elektro Monstertruck Heckantrieb (2WD) RtR 2,4 GHz

Bevredigend
4 Beoordelingen
3,50 / 5,00

Productbeoordelingen

1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen

Amewi 22182 Hammerhead Brushless 1:6 RC Modellauto Elektro Monstertruck Heckantrieb (2WD) RTR 2,4GHz
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

AMEWI Buggy Hammerhead RTR 22182
2 Beoordelingen
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
1 Beoordelingen
0 Beoordelingen
0 Beoordelingen

Amewi Hammerhead Brushless 1:6 RC Modellauto Elektro Monstertruck Heckantrieb (2WD) RtR 2,4 GHz

Productbeoordelingen

5 Sterren
1
4 Sterren
1
3 Sterren
1
2 Sterren
1
1 Sterren
Periode vanaf 03-04-2017 naar 20-10-2022
| | 2,0 von 5 Sternen Kaum steuerbar | 20-10-2022
Habe mir den Amewi gekauft, aber das hätte ich besser in einen Allrad investiert. Er hat viel Wumms aber ist kaum kontrollierbar und steuerbar. Durch den 2WD Antrieb ist es kaum möglich ihn schnell zu fahren.
| | 09-07-2021
Das Aussehen des Buggy's gefällt. Beim Auspacken mußte ich leider feststellen, das die Antriebsräder eierten, kein Rundlauf. Die Vorderachsträger-Wellen sind im Durchmesser zu dünn, dadurch bewegt sich der Vorderachsträger an der Radachse gemessen bis zu 5mm. Vor Erstinbetriebnahme alle Schraubverbindungen zu kontrollieren ist zwingend erforderlich, denn sogar der Motor ist lose. Zur Erstinbetriebnahme brauchte es bei mir einige Zeit und auch Ersatz.
| | Cooler Wüstenbuggy mit richtig Power | 12-06-2017
Der Amewi Hammerhead ist schon beim ersten ansehen kein Modell von der Stange. Ein normaler Buggy sieht anderes aus. Das Design hat mich sofort angesprochen, daher wollte ich das Teil unbedingt haben. Leider hat er nur 2WD eigentlich fahre ich nur 4WD, aber hier war es mir mal egal. Man muss allerdings sagen, das Amewi eine Elktronik eingebaut hat, die den Antrieb irgendwie kontrolliert. Das heist er fährt sich ein wenige wie ein 4WD. Die nötige Power wird von einem 6s-fähigen
| | Rasant und Gut | 03-04-2017
Lieferung innerhalb von 1 Tag. Respekt. Optik und Haptik des Autos sind super. Zieht alle Blicke auf sich. Der Hammerhead ist richtig schnell. Ganz klar Daumen hoch
Periode vanaf 03-04-2017 naar 03-04-2017
| | Rasant und Gut | 03-04-2017
Lieferung innerhalb von 1 Tag. Respekt. Optik und Haptik des Autos sind super. Zieht alle Blicke auf sich. Der Hammerhead ist richtig schnell. Ganz klar Daumen hoch
Periode vanaf 12-06-2017 naar 12-06-2017
| | Cooler Wüstenbuggy mit richtig Power | 12-06-2017
Der Amewi Hammerhead ist schon beim ersten ansehen kein Modell von der Stange. Ein normaler Buggy sieht anderes aus. Das Design hat mich sofort angesprochen, daher wollte ich das Teil unbedingt haben. Leider hat er nur 2WD eigentlich fahre ich nur 4WD, aber hier war es mir mal egal. Man muss allerdings sagen, das Amewi eine Elktronik eingebaut hat, die den Antrieb irgendwie kontrolliert. Das heist er fährt sich ein wenige wie ein 4WD. Die nötige Power wird von einem 6s-fähigen
Periode vanaf 09-07-2021 naar 09-07-2021
| | 09-07-2021
Das Aussehen des Buggy's gefällt. Beim Auspacken mußte ich leider feststellen, das die Antriebsräder eierten, kein Rundlauf. Die Vorderachsträger-Wellen sind im Durchmesser zu dünn, dadurch bewegt sich der Vorderachsträger an der Radachse gemessen bis zu 5mm. Vor Erstinbetriebnahme alle Schraubverbindungen zu kontrollieren ist zwingend erforderlich, denn sogar der Motor ist lose. Zur Erstinbetriebnahme brauchte es bei mir einige Zeit und auch Ersatz.
Periode vanaf 20-10-2022 naar 20-10-2022
| | 2,0 von 5 Sternen Kaum steuerbar | 20-10-2022
Habe mir den Amewi gekauft, aber das hätte ich besser in einen Allrad investiert. Er hat viel Wumms aber ist kaum kontrollierbar und steuerbar. Durch den 2WD Antrieb ist es kaum möglich ihn schnell zu fahren.
We konden geen ervaring als tekst vinden

Authenticiteit van recensies

Trustami is een onafhankelijke dienstverlener voor het tonen van externe reviews. Trustami importeert klantbeoordelingen van platforms van derden. Helaas kunnen we de authenticiteit van alle beoordelingen die we automatisch verzamelen niet verifiëren. Daarom kan Trustami in het geval van geïmporteerde beoordelingen niet garanderen dat deze beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Productinformatie


Amewi Hammerhead Brushless 1:6 RC Modellauto Elektro Monstertruck Heckantrieb (2WD) RtR 2,4 GHz
Beschrijving: 2WD Brushless Off-Road Racing vom Feinsten. Der sehr gut dimensionierte Antrieb mit dem 2350 kv Brushless Motor mit einem hohen Drehmoment sowie der 160Ampere Regler garantieren puren Fahrspaß gepaart mit einer beeindruckenden Beschleunigung und hohem Top-Speed. Der Hammerhead ist hier grundsätzlich allen 28 ccm Verbrenner Buggys klar überlegen. Das außergewöhnliche, coole und preisgekrönte Design machen den Hammerhead zum Hingucker auf jeder Rennstrecke.
Categorie(ën):
Sports, Leisure & Hobby | Gaming, Toys & Board Games

Laatste update: 27-02-2024

Wat is Trustami

Trustami scant regelmatig het internet op nieuwe reviews en verzamelt deze op één plek, zodat ze in één oogopslag beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. We willen het elke internetgebruiker zo makkelijk mogelijk maken om producten op te zoeken. In plaats van te vertrouwen op slechts één bron, bieden we één aanspreekpunt om gemakkelijk alle beoordelingen over een product te krijgen. Trustami genereert geen nieuwe reviews en blijft onafhankelijk om het internet transparanter te maken. We zoeken automatisch op populaire internetplatforms en websites om beoordelingen te vinden en producten te identificeren. Onze claim hier is om een nuttige set productinformatie te bieden waar iedereen op kan vertrouwen. De aggregatie van productgegevens wordt zo goed mogelijk gedaan en kan meerdere versies van één product bevatten. Trustami is gemaakt als een project van de Technische Universiteit van Berlijn (TUB) met als doel het internet betrouwbaarder te maken. Onderzoek op het gebied van "Social Media Analytics & Big Data" bij de leerstoel Informatie- en Communicatiemanagement (IKM) leverde een eerste prototype op dat het verzamelen van reputatiedata mogelijk maakte. Met verdere ontwikkeling en financiering werd Trustami een onafhankelijke spin-off.

Trustami-beoordelingsschaal
5,00 - 4,75 Uitstekend
4,75 - 4,25 Zeer goed
4,25 - 3,75 Goed
3,75 - 2,75 Bevredigend
2.75 - 1.75 Voldoende
1,75 - 1,00 Arm

Probleem met product melden

Het getoonde product is onjuist of incompleet?

Help ons dit probleem op te lossen door dit product te melden.

Rapporteer product
Product succesvol gerapporteerd.
Ons team zal uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.
Helaas konden we uw verzoek niet verwerken.
Stuur ons een e-mail naar support@trustami.com